Borre Akkersdijk

Tekstildesigner Borre Akkersdijk glemte at læse sin mail og endte på ayahuasca-trip: “Det er ikke narko. Det er bogstaveligt talt medicin”

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR foto

Tekstildesigner Borre Akkersdijk glemte at læse sin mail og endte på ayahuasca-trip: “Det er ikke narko. Det er bogstaveligt talt medicin”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vært Adam Katz Sinding og tekstildesigner Borre Akkersdijk taler i denne episode om bæredygtig tekstilproduktion og det psykedeliske stof ayahuasca.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

Mange kender følelsen af aldrig at komme til bunds i inboxen. Meget af tiden går det okay alligevel. For den hollandske tekstildesigner Borre Akkersdijk gik det dog ret vildt for sig, da han i en lidt stresset periode på arbejdet glemte at læse sine mails ordentligt.

Særligt én skulle han nok have givet lidt ekstra opmærksomhed. Nemlig den, som hans kollega havde sendt med planerne for deres forestående ayahuasca-weekendophold.

Men det er jo svært at vide, at man skal på syretrip, når man ikke kan læse. Og det kan Borre Akkersdijk ikke.

Hør, hvordan det hele gik til, og hvordan den psykedeliske ayahuasca-te ændrede Borre Akkersdijks syn på verden og hans eget arbejdsliv i denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about?’, hvor vært Adam Katz Sinding vanen tro taler med sin gæst om præcis det, vedkommende har lyst til.

Borre Akkersdijk er Creative Director i sin egen virksomhed BYBORRE, hvor han beskæftiger sig med bæredygtig tekstil innovation og produktion. Derfor diskuterer de også modeindustriens miljøaftryk.

Podcasten er på engelsk

Footer graphics