Inan Isik

Tøjdesigner Inan Isik gik fra Ganni og lavede sit eget brand: “Jeg synes, kvinder med store bryster, store hofter og fedt på taljen er smukke”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Tøjdesigner Inan Isik gik fra Ganni og lavede sit eget brand: “Jeg synes, kvinder med store bryster, store hofter og fedt på taljen er smukke”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I anden episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about?’ har vært Adam Katz Sinding inviteret tøjdesigneren Inan Isik i studiet, hvor de taler om mode, mærkelige kropsidealer og racisme.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

Inan Isik er opvokset i Tyrkiet, men har arbejdet som designer i både Kina og Indien. For 13 år siden flyttede hun til Brande i Midtjylland for at lave tøj for Bestseller, og så har hun arbejdet for Ganni, mens de stadig var et upcoming, lokalt brand i København. I dag har Inan Isik sit eget tøjmærke, der laver tøj til plus size-kvinder og er produceret i Tyrkiet.

Men hvad sker der, når man taler med designeren om præcis det, hun selv har lyst til? Vært og tidligere modefotograf Adam Katz Sinding prøver at finde ud af det i denne podcast.

OBS: podcasten er på engelsk.

Footer graphics