Elena Arndt-Jensen

Skuespiller Elena Arndt-Jensen: “Min karriere peakede som 10-årig”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Sebastian Hartelius

Skuespiller Elena Arndt-Jensen: “Min karriere peakede som 10-årig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about’ har vært Adam Katz Sinding inviteret skuespiller Elena Arndt-Jensen i studiet.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about’ medvirker skuepiller Elena Arndt-Jensen.

Elena Arndt-Jensen er 25 år og mener selv, at hun peakede som 10-årig, da hun spillede hovedrollen i filmen ‘Karlas Kabale’ og dens to efterfølgere.

I dag har hun lagt skuespillet på hylden, mens hun studerer en hybrid master på CBS og Det Kongelige Akademi.

I selskab med vært Adam Katz Sinding diskuterer hun, hvordan livet som barneskuespiller er, og hvordan det føles at have nået toppen af sin karriere allerede.

“Når man bliver ældre, finder man ud af, hvad der gør en glad. Det tog mig mange år, men jeg har fundet ud af, at der måske er et andet arbejde end skuespillet for mig”, fortæller Elena Arndt-Jensen.

I podcasten fortæller hun også, at hun hellere vil have sin integritet intakt end sige ja til noget, hun ikke er tilpas i.

Footer graphics