David Zilber

David Zilber arbejdede på verdens bedste restaurant: Nu arbejder han på et laboratorium

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

David Zilber arbejdede på verdens bedste restaurant: Nu arbejder han på et laboratorium

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about’ snakker vært Adam Katz Sinding med David Zilber om blandt andet tiltrækning mellem mennesker.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

Hvorfor og hvordan tiltrækkes mennesker af hinanden? Og hvorfor holder de op med at være tiltrukket af en person, de har været forelskede i? I denne episode af podcastserien ‘So what else do you want to talk about?’ har vært Adam Katz Sinding besøg af en gæst, der har nogle tanker om netop det.

David Zilber er tidligere kok på NOMA og fermenteringsekspert. Zilber er opvokset i Canada, men flyttede til København for at arbejde hos Michelinrestauranten, hvor han var i seks år. I dag arbejder han med fermentering og konservering af mad for fødevareproducenten Chr. Hansen.

David Zilber vil dog hverken tale om sauerkraut eller kimchi, men om tiltrækning. I podcasten fortæller han om sit biologiske syn på tiltrækning, og om hvordan mennesker tiltrækkes af asymmetri og det, der er anderledes fra én selv.

Samtalen kommer også ind på, hvorfor midaldrende mænd køber sportsvogne, på selvmords- og fødselsrater verden over og på hvordan uddannelse af kvinder i den ikkevestlige verden kan føre til en øget levestandard for alle.

Find mere om
Footer graphics