Matilda Dods

Model Matilda Dods er færdig med at være “tynd nok”: “Man ødelægger sig selv fuldstændig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Model Matilda Dods er færdig med at være “tynd nok”: “Man ødelægger sig selv fuldstændig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vært Adam Katz Sinding og model Matilda Dods taler om kropsidealer, spiseforstyrelser og de hårde krav, der stilles til modeller.

Livsstil En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

I denne episode af podcasten ‘So what else do you want to talk about?’ har vært Adam Katz Sinding den 23-årige model Matilda Dods med på telefon fra Australien. Matilda Dods har de seneste ti år arbejdet som model, men nu har hun taget en pause for at arbejde på sit helbred efter at have indset, at hun har en spiseforstyrrelse.

Sammen taler de om de hårde krav, der stilles til modeller og deres vægt og om, hvordan Matildas arbejde som model altid har påvirket hendes kropsforståelse og ønske om at være “tynd nok”. 

OBS: podcasten er på engelsk.

Find mere om
Footer graphics