Frederik Lentz Andersen

Modemanden Frederik Lentz: “Det er lidt pinligt. Men jeg får et sus ved at blive fotograferet på gaden”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Frederik Lentz Andersen, Foto: Adam Katz Sinding

Modemanden Frederik Lentz: “Det er lidt pinligt. Men jeg får et sus ved at blive fotograferet på gaden”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne første episode af den nye podcast, ‘So what else do you want to talk about?’, medvirker Frederik Lentz Andersen, der er fotograf og medstifter hos bureauet HOLIDAYS.

Mode En del af serien:

So what else do you want to talk about?

‘So what else do you want to talk about?’ er en podcast om mennesker, der ofte sættes i bås med deres branche, men nu får lejlighed til at tale om de ting, som de normalt aldrig bliver spurgt om. Modefotograf og vært Adam Katz Sinding forsøger at skabe en fri samtale blandt venner og fremmede om emner, de endnu ikke har haft mulighed for at reflektere over. Vi bliver alle sat i bås på grund af det, vi arbejder med, og det prøver vi at lave om på i denne podcastserie, hvor vi ser på hele mennesket. Lyt med og tag et skridt om bag de overfladiske mærkater, vi giver hinanden.

I første episode af den nye podcast ‘So what else do you want to talk about?’ har vært Adam Katz Sinding inviteret Frederik Lentz Andersen i studiet til en samtale om mode, fotografi og cykling i Danmark. Frederik Lentz Andersen, der tidligere har arbejdet hos Euroman og i dag er medstifter af det kreative bureau HOLIDAYS, fortæller om de mange modeuger, han har deltaget gennem årene. Det har blandt andet gjort, at han har været meget væk fra familie og venner.

Det og meget mere kan du høre i dette første afsnit af ‘So what else do you want to talk about?’

OBS: podcasten er på engelsk.

Adam Katz Sinding
Vært Adam Katz Sinding
Foto: Rita Kuhlmann

Find mere om
Footer graphics