Helle Thorning

Helle Thorning-Schmidt: “Jeg er lidt af en baggårdskat, der har lyst til at komme ud og slås”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Helle Thorning-Schmidt: “Jeg er lidt af en baggårdskat, der har lyst til at komme ud og slås”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Tommy Ahlers dykker ned i fiaskoerne. I første afsnit kan du høre Helle Thorning-Schmidt fortælle om hvordan hun håndterede nederlaget til Anders Fogh.

Samfund En del af serien:

Fiasko

Tommy Ahlers forsøger at gøre op med “perfekthedskulturen” - det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er de historier, vi dykker ned i i podcastserien 'Fiasko', hvor Tommy Ahlers får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet også har oplevet fiaskoer på egen krop.

I vores nye podcastserie ‘Fiasko’ med vært Tommy Ahlers fremhæver vi en fiasko i et bemærkelsesværdigt menneskes liv. Mennesket er i ligeså høj grad, hvis ikke mere, rundet af sine nederlag som af sine sejre. Derfor er det vigtigt at få dem frem til skue, så vi kan snakke om, hvordan de gør os stærkere, modigere og klogere.

Hvilket sted ville være bedre at starte end med landets første kvindelige statsminister Helle Thorning-Schmidt? Helle blev valgt til formand for Socialdemokratiet i 2005, hvor hun som bekendt proklamerede, “jeg kan slå Anders Fogh Rasmussen.” I 2007 kom påstanden på prøve, da Anders Fogh udskrev folketingsvalg. Helle tabte, og flere kritiske røster internt i partiet krævede hendes afgang.

Hvordan rejser man sig efter sådan et nederlag? Det er blandt andet det, podcasten handler om. Du får også et indblik i, hvorfra Helle får sin styrke til at blive ved med at stikke snuden frem, og hendes lyst til at slås som en baggårdskat.

Find mere om
Footer graphics