Sønnens diagnose gav job til mor
Radio & podcast
menu-close

Diagnosen: Sønnens diagnose gav job til mor

20. november 2018 | | En del af serien Diagnosen

Rikke Struve, som er ansat ved Tiimo, fortæller sin egen historie om, hvordan hun bruger appen til sin søn.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

‘Diagnosen’ er sponsoreret af Tiimo

Prøv Tiimo gratis i to måneder med promokoden ‘diagnosen’ på tiimoapp.com

Rikke Struve har en søn med store udfordringer, når det gælder at holde styr på alt det, der sker i løbet af dagen. Ved et tilfælde kom hun for nogle år siden i kontakt med det nystartede firma Tiimo. Det blev begyndelsen på en helt ny måde at strukturere sin søns hverdag, og derefter blev hun faktisk ansat ved Tiimo, hvor hun idag sidder og hjælper alle nye brugere i gang.

Udover hendes egen historie og diagnose-bilkort får Rikke gennem sit job også en masse andre spændende historier og livsbekræftende oplevelser.

OBS! I næste uges afsnit besvarer Jasper og Morten spørgsmål fra lytterne. Vil du gerne have at Jasper og Morten besvarer netop dit spørgsmål, så skriv til diagnosen@heartbeats.dk
Om podcasten:
Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Det er de meget glade for. Det har givet dem en masse ekstra ting i livet, som ingen andre har. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, så er der også en masse positive ting ved at have en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten og Jasper fokus på de positive ting ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget, selvom man har en diagnose. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jasper og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at leve deres diagnoser og får det bedste ud af det. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig, begge har de via deres diagnose oplevet en masse positive ting, som har givet dem et forspring i livet.

Om Tiimo:
Tiimo er en app og digital service for mennesker med behov for struktur og visuel støtte i hverdagen. Appen kombinerer struktur, tidsstyring, ikoner og påmindelser i én smart og diskret løsning. Tag Tiimo med dig overalt og mærk effekten.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.