Kvinde der træner

‘Diagnosen’: Superkræfter eller ej – fysisk aktivitet virker for alle!

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: NitFish Media/Unsplash

‘Diagnosen’: Superkræfter eller ej – fysisk aktivitet virker for alle!

Eller vælg, hvor du vil lytte

Ph.d. i psykologi og ekspert i fysisk aktivitet, Jim Toft, er gæst i studiet for at tale om, hvilken positiv indvirkning fysisk aktivitet kan have i stort set alle aspekter af livet.

Livsstil En del af serien:

Diagnosen

Jasper Ritz & Morten Pedersen har begge diagnosen ADHD. I denne podcastserie sætter de fokus på alle de positive ting, der er ved at have en diagnose og taler med gæster, der lever godt med deres respektive diagnoser.

Kan man træne og bruge fysisk aktivitet som behandling for sin diagnose? Jasper Ritz og Morten Pedersen har besøg af Jim Toft, der har en ph.d. i psykologi og er ekspert i fysisk aktivitet som behandlingsmetode. Han understreger, at det er op til den enkelte, hvilken slags træning der virker bedst, men at stort set al forskning viser, at fysisk aktivitet gør en forskel, uanset hvem man er, og hvilken form for aktivitet eller træning man benytter sig af.

‘Diagnosen’ får en masse gode råd og værktøjer til at få træningstøjet på og komme af sted – for der er masser af fordele ved at bevæge sig. Så lyt med i denne episode af ‘Diagnosen’ med Jim Toft.

Find mere om
Footer graphics