"Folk med diagnoser er samfundets superhelte"
Radio & podcast
menu-close

Fremtidsforsker: “Folk med diagnoser er samfundets superhelte”

12. juni 2019 | | En del af serien Diagnosen

'Diagnosen' har besøg af fremtidsforsker, Anne Skare Nielsen, der mener, at der er brug for skæve hjerner i fremtiden.

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.

Afspil podcast

Anne Skare Nielsen er fremtidsforsker og gæst i studiet hos ‘Diagnosen’. Hun taler med Jasper Ritz og Morten Pedersen om, hvordan fremtiden ser ud for de mennesker, der har en diagnose. Hun er begejstret på deres vegne og fuld af fortrøstning og håb. Anne Skare Nielsen beskæftiger sig blandt andet med hyperkompleksitet, og hvordan den vil påvirke vores hjerner fremover. Jasper Ritz & Morten Pedersen får derfor masser af tips, som de og andre med diagnoser, kan bruge. For Anne Skare Nielsen er ikke i tvivl: Der er brug for skæve hjerner i fremtiden.

Om podcasten: 

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge at have diagnoser. Det er de glade for, det har givet dem en masse ekstra i livet. Selvom der er ting, der er svære og udfordrende, er der også mange positive aspekter ved livet med en diagnose. I podcastserien ‘Diagnosen’ sætter Morten Pedersen og Jasper Ritz derfor fokus på det positive ved livet med en diagnose. Man kan nemlig sagtens blive til noget alligevel. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil de tale med en række gæster, som også får det bedste ud af deres diagnoser. Jasper Ritz er TV-vært, og Morten Pedersen er selvstændig, begge har de oplevet, hvordan deres diagnose har givet dem flere forspring i livet.

I tredje sæson af ‘Diagnosen’ skal Morten Pedersen og Jasper Ritz ud at finde behandlingsalternativer til medicinen. Hvordan håndterer deres lyttere, når det flimrer? De skal vinterbade, meditere, træne og omlægge deres kost for at udfordre deres diagnoser, og de skal tale med eksperter om det hele.

Lyt til alle afsnit af ‘Diagnosen’ i iTunes her.

Foto: Lin Bak

Morten Pedersen & Jasper Ritz

Morten Pedersen og Jasper Ritz er så heldige begge to at have diagnoser. Jasper er TV-vært, og Morten er selvstændig.