“Jeg cykler for at forsvinde ind i mig selv”
Radio & podcast
menu-close

Reimer Bo besøger 'Radio Godefroot': “Jeg cykler for at forsvinde ind i mig selv”

5. april 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

Hvilken politiker kører bedst? Hvordan skaber du den bedste cykelferie? Det kan du få svaret på, når Reimer Bo Christensen gæster 'Radio Godefroot'-studiet

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

‘Radio Godefroot’ er sponsoreret af Mercedes-Benz

Journalist Reimer Bo Christensen er gæst i ‘Radio Godefroot’, hvor han fortæller om, hvad det er ved cykelsporten, der, for ham, er så dragende. Han fortæller om sin bog ‘På mestrenes asfalt’, om cykelferier til Italien og om sit møde med sprintkongen Mark Cavendish under Tour de France.

Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært