“Jeg fortryder ikke, at jeg dopede mig. Jeg kunne ikke stille mig tilfreds med at hente vandflasker”
Radio & podcast
menu-close

Michael Rasmussen i Radio Godefroot: “Jeg fortryder ikke, at jeg dopede mig. Jeg kunne ikke stille mig tilfreds med at hente vandflasker”

31. maj 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

Den kontroversielle cykelrytter Michael Rasmussen gæster Brian Holm i 'Radio Godefroot', og det bliver blandt andet til en samtale om doping.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

‘Radio Godefroot’ er sponsoreret af Mercedes-Benz

I juni 2007 var cykelrytter Michael Rasmussen kun en enkeltstart i medvind fra at vinde årets udgave af Tour de France. Sådan skulle det som de fleste ved ikke gå, og Michael Rasmussen måtte forlade Touren, da han ikke kunne redegøre for, hvor han havde befundet sig i løbet af året. Nu er han gæst i ‘Radio Godefroot’, hvor der igen skal tales blandt andet doping. For doper rytterne sig stadig, eller er det i dag kun enkelte, brodne kar? Michael Rasmussen og Brian Holm er uenige.

Om podcasten:
Brian Holm har befundet sig i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til nu. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært