Cykelstjernen Niki Terpstra om sine store sejre på brostenene
Radio & podcast
menu-close

Cykelstjernen Niki Terpstra om sine store sejre på brostenene

28. december 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Brian Holm har besøg af en af de allerfineste cykelryttere, der pryder det professionelle cykelmiljø i disse år.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Foto: Gettysport

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Den hollandske cykelrytter Niki Terpstra er dagens gæst i ‘Radio Godefroot’. Niki kører til dagligt for Brian Holm på cykelholdet Quickstep og har vundet adskillige store sejre i sin karriere, heriblandt forårsklassikerne Paris-Roubaix og Flandern Rundt. Niki er dog lidt en gammeldags rytter, der kører uden en masse high tech-udstyr på cyklen og spiser pandekager med nutella, inden løbet går igang.

Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært