"Du ville bare have Schwarzeneggers autograf - den fik du aldrig"
Radio & podcast
menu-close

Tonny Vorm i Radio Godefroot: “Du ville bare have Schwarzeneggers autograf – den fik du aldrig”

12. juli 2019 | | En del af serien Radio Godefroot

'Radio Godefroot' har besøg af Tonny Vorm, der blandt andet har skrevet 'Sort kaffe og hvide sokker', hvilket betyder masser af røverhistorier fra start til slut.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Radio Godefroot er sponsoreret af Mercedes-Benz

Brian Holm har inviteret sin løbemakker og gode ven, Tonny Vorm, i studiet. Han er både forfatter, anmelder og tidligere redaktør på Euroman og Illustreret Videnskab Historie. Der er derfor massevis af røverhistorier på programmet. Blandt andet fra USA, hvor Brian Holm mødte Arnold Schwarzenegger på et uheldigt tidspunkt. De taler blandt andet også om, hvordan det er at skrive bøger om sport og at møde cykelrytterne privat, og så har Tonny Vorm fået til opgave at anbefale tre gode film, bøger og podcasts om cykling, du kan kaste dig over i sommerferien.

Om podcasten:
Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til nu. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.

Med Brian Holms egne ord er podcasten: “En hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham”.

Du kan lytte til alle afsnit af ‘Radio Godefroot’ på iTunes her.

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært