David Zilber

Fremtidens restaurant er ikke en restaurant: Et kig tilbage i tiden viser vejen for det sociale måltid

Eller vælg, hvor du vil lytte
David Zilber Foto: Petra Kleis

Fremtidens restaurant er ikke en restaurant: Et kig tilbage i tiden viser vejen for det sociale måltid

Eller vælg, hvor du vil lytte

I nyeste afsnit af Bolias ‘The Next 20 Years’ tager kok David Zilber dig med tilbage i tiden for at finde ud af, hvordan vi samles om måltidet i fremtiden.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Alle restauranter, store som små, kører efter et militært inspireret regime, hvor hver enkelt kok med hver deres ansvarsområde fungerer som et velsmurt tandhjul i et større maskineri. Restauranten har fungeret på samme måde siden dens opståen i Frankrig omkring den franske revolution. Men er det på tide, at restauranten, som vi kender den i dag, med alenlange menukort og vinlister bliver lagt i graven?

I dette afsnit af Bolias podcastserie ‘The Next 20 Years’ undersøger kok David Zilber, hvordan fremtidens restauranter kommer til at se ud, og hvordan de i hvert fald ikke kommer til at se ud. Han tager dig en tur med tilbage i tiden til Haudenosaunee indianerne i Nordamerika og vikingerne i Skandinavien for at finde et forbillede for, hvordan vi kan samle os om måltidet i fremtiden.

David Zilber har arbejdet som kok i mange år, senest som chef for Nomas fermenteringslab, hvor han også har medforfattet deres fermenteringskogebog. Nu udvikler han produkter for bioscience-virksomheden Christian Hansen, der arbejder med at forlænge fødevareprodukters holdbarhed med naturlige tilsætningsstoffer.

Footer graphics