Tor Nørretranders om klodens fremtid: “Når de ringer fra den anden ende af galaksen, får vi travlt med at rydde op”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Tor Nørretranders

Tor Nørretranders om klodens fremtid: “Når de ringer fra den anden ende af galaksen, får vi travlt med at rydde op”

Eller vælg, hvor du vil lytte

En femtedel af klodens befolkning lever i ekstrem fattigdom, mens de rigeste driver rovdrift på dens ressourcer. Hvordan kommer vi ud af kniben?

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Vi er ude af sync med vores omgivelser. Den rigeste femtedel af klodens befolkning bruger løs af dens naturlige ressourcer, mens den fattigste femtedel lever i ekstrem fattigdom. Vi ved ikke hvordan vi skal løse problemet, fordi vi er blevet fremmedgjort fra hele det store produktionsapparat, der holder hjulene i gang.

I dette afsnit af Bolias podcastserie ‘The Next 20 Years’ undersøger forfatter Tor Nørretranders hvordan vi er endt med at have de problemer vi har, og hvordan vi kan løse dem ved at resonere med vores omgivelser. Tor spekulerer også i, hvad der ville ske, hvis vi kom i kontakt med en intelligent art fra den anden ende af galaksen.

Tor Nørretranders er forfatter til en række bøger om emner som tro, bevidsthed og det moderne samfund. For to år siden skiftede han et travlt københavnerliv ud med en tilværelse på Samsø, hvorfra han skriver sine bøger, og arrangerer kulturbegivenheder på sin gård.

Footer graphics