Louise Opprud

Diamanter fra rummet og biler på algoritme: Hvad gør de nye teknologier ved vores hjerne?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Louise Opprud

Diamanter fra rummet og biler på algoritme: Hvad gør de nye teknologier ved vores hjerne?

Eller vælg, hvor du vil lytte

I tredje afsnit af podcastserien ‘The Next 20 Years’ tager fremtidsforsker Louise Opprud dig på en rundtur i nye teknologier og undersøger, hvordan vi følger med udviklingen.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Nye teknologier vælter ind over os konstant, og der er ikke nogen grund til at tro, at farten bliver sat ned i de kommende år. Algoritmer kan bygge egne biler ved hjælp fra en 3D-printer, diamanter kan laves med CO2 fra rummet, og vores digitale avatars bliver mere og mere altomfattende. De nye teknologier var dog aldrig blevet til uden indflydelsen fra nogle af verdens mest kreative hjerner.

Så hvor efterlader det os helt almindelige dødelige? Det er temaet for innovator, nørd og fremtidsforsker Louise Oppruds præsentation i hendes bidrag til Bolias podcastserie ‘The Next 20 Years’. I afsnittet fortæller hun om mange af de nye teknologier, som vi skal sige goddag til i de kommende år, og om hvordan vi bliver nødt til at ændre måden, vi tænker og arbejder på for at følge med den teknologiske udvikling og leve op til vores fulde potentiale.

Louise Opprud har virksomheden New Ways of Working og er en del af tænketanken DareDisrupt. Hun har arbejdet for udenrigsministeriet i Palo Alto i over 8 år, som kreativ chef for deres Innovation Lab, hvor hun har arbejdet med nogle af de største tech giganter i Silicon Valley.

Footer graphics