Martin Lindstrøm

Ked dig: Vi kan kun genvinde empatien, når teknologien står i baggrunden

Eller vælg, hvor du vil lytte
Martin Lindstrøm

Ked dig: Vi kan kun genvinde empatien, når teknologien står i baggrunden

Eller vælg, hvor du vil lytte

Brandkonsulent Martin Lindstrøm fortæller i Bolias podcastserie ‘The Next 20 Years’, om hvordan vi løsriver os fra de teknologier, der frarøver os vores empati.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Vi befinder os i en tid, hvor vores empati og fysiske nærvær med andre udfordres af omstændigheder, som helt bogstaveligt er vores egne hænder. Vores afhængighed af smartphones og sociale medier er veldokumenteret. Effekten af denne afhængighed er stadigvæk uklar, og det føles lidt som, at vi alle er testkaniner i verdens største forsøg.

I dette afsnit af Bolias nye podcastserie ‘The Next 20 Years’ fortæller brandkonsulent Martin Lindstrøm om, hvad vores konstante tilgængelighed for omverdenen gør ved vores empati, nærvær, kreativitet og de naturlige grænser mellem arbejdsliv og privatliv – og hvordan vi kan vinde dem tilbage, hvis vi vil. Vi skal ifølge Martin lære at kede os igen, for det er kun når vi keder os, at kreativiteten sniger sig ind på os.

Som brandkonsulent har Martin arbejdet med nogle af de største brands i verden, og skrevet en masse bøger om forbrugeradfærd.

Find mere om
Footer graphics