Aubrey de Grey

Fagre nye verden: Er den første til at fylde 1.000 år allerede født?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Aubrey de Grey

Fagre nye verden: Er den første til at fylde 1.000 år allerede født?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Drømmen om det evige unge liv lever i os alle. Men måske er drømmen ikke så langt ude, som vi går og tror. Dr. Aubrey de Grey fortæller om den evige ungdom i ‘The Next 20 Years’.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Forestil dig en verden, hvor det at blive gammel ikke længere er et problem. Det er hverken et problem for dig selv eller for samfundet. Det bliver aldrig Arnes tur, fordi Arne er frisk som en havørn, indtil den dag han beslutter, at nu er det tid til at lægge sig i graven – eller han bliver kørt over af en bus. Vi kan selvfølgelig blive ramt af uheld, men det evige liv med evig ungdom er en drøm, som lever i mange af os.

Tænk hvis drømmen om den evige ungdom faktisk kunne blive til virkelighed. Det er netop det, som gerontologen Aubrey de Grey arbejder med. Aubrey mener, at den nødvendige teknologi til at stoppe aldring allerede eksisterer, men pengene og viljen til at sætte en endelig stopper for alderdommens følgesygdomme halter efter.

I dette afsnit af Bolias podcastserie ‘The next 20 years’ fortæller Aubrey om, hvor han håber, vi kommer til at være om 20 år, hvis vi ellers gør en forskel i dag.

Dr. Aubrey de Grey er medstifter og Chief Science Officer hos SENS research foundation, der er dedikeret til antialdrings forskning.

Footer graphics