James Ludwig

Fremtidens design: “Måden vi fremstiller på vil og skal ændre sig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Fremtidens design: “Måden vi fremstiller på vil og skal ændre sig”

Eller vælg, hvor du vil lytte

VP hos Steelcase Inc. James Ludwig er sidste taler i rækken i Bolias serie ‘The Next 20 Years’ og stiller spørgsmål ved måden vi laver ting på.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Hvornår var sidste gang, du købte noget, der var det ypperste indenfor sin teknologi? Hvor forestillingen om at produktet på nogen som helst måde kunne blive bedre var en by i Rusland. Måske var det en bil, en stol, en toaster eller en palm pilot. Illusionen om det perfekte produkt brister hurtigt, når designet og teknologien forældes så hurtigt, som det er tilfældet for tiden, og derfor lokkes vi til at købe nye og forbedrede udgaver af vores telefoner og andre dimser hvert år eller oftere. Men hvad nu hvis det ikke var tilfældet?

Tænk hvis vores produkter var i stand til at følge med teknologien helt af sig selv. Tænk hvis de ting vi købte ikke var statiske faste størrelser, men organismer, der hele tiden kunne udvikle sig. Tænk hvis det ikke bare var vores biler, telefoner og computere, men vores bygninger, veje og byer, der åndede som én stor levende organisme?

Det er spørgsmål som James Ludwig stiller i dette afsnit af Bolias podcstserie ‘The Next 20 Years’. James er VP his Steelcase Inc. Verdens førende producent af kontormøbler.

Find mere om
Footer graphics