Christian Groes

Kønsforsker: Fremtidens kæresteforhold er mange, med flere partnere og mere nysgerrige

Eller vælg, hvor du vil lytte
Christian Groes

Kønsforsker: Fremtidens kæresteforhold er mange, med flere partnere og mere nysgerrige

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af Bolias podcastserie ‘The Next 20 Years’ tager kønsforsker Christian Groes dig med ind i fremtidens nye forhold.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

The Next 20 Years

Bolia har spurgt 9 kreative mennesker, i Danmark og udlandet, om at komme med deres bud på, hvordan verden kommer til at se ud om 20 år. Det er der kommet denne podcast ud af, hvor de hver har fået sit eget afsnit til at kigge ind i fremtiden for at finde ud af, hvordan vi kommer til at bo, arbejde, spise og elske.

Et liv i tosomhed har været normen i tusinder af år. De seneste mange år har høje skilsmisserater udfordret “til døden os skiller”, og nu har mange af os flere livspartnere gennem et langt liv. Men hvordan kommer parforholdet til at udvikle sig i fremtiden? Og kommer det overhovedet til at give mening at tale om parforhold? Fremtidens forhold kan meget vel byde på mere fleksibilitet, flere partnere og større udforskning af seksualitet i og uden for forholdet.

I dette afsnit af Bolias podcast ‘The Next 20 Years’ tager antropolog Christian Groes dig på en rundrejse rundt i, hvordan vores forhold kommer til at ændre sig over de næste 20 år.

Christian Groes er kønsforsker og lektor på ved Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab på Roskilde Universitet. Han har tidligere lavet flere felstudier om køn, sex og seksuel transaktion i Mozambiques hovedstad Maputo.

Find mere om
Footer graphics