Sportsdirektør Jesper Worre om cykelsporten dengang og nu
Radio & podcast
menu-close

Radio Godefroot med Brian Holm: Sportsdirektør Jesper Worre om cykelsporten dengang og nu

24. maj 2018 | | En del af serien Radio Godefroot

Tredje afsnit af Radio Godefroot er et sandt sportsdirektør-træf. Jesper Worre, tidligere direktør i Danmarks Cykle Union og i dag løbsdirektør i PostNord Danmark Rundt, er gæst i studiet hos Brian Holm.

Cykelrytter og podcast-vært

Afspil podcast

Podcasten er sponsoreret af Mercedes-Benz Danmark.

Tredje afsnit af Radio Godefroot er et sandt sportsdirektør-træf.

Brian Holm og hans gæst Jesper Worre, tidligere direktør i Danmarks Cykle Union og i dag løbsdirektør i PostNord Danmark Rundt, mødes til en snak om cykelsporten. De tager dig med fra dengang de selv sad på cyklen og beskriver hvordan den har udviklet sig til den dag i dag.

Lyt med og få et indblik i sportsdirektørens take på hvordan man afvikler det bedste cykelløb, hvordan teknologien har ændret sporten og hør hvad de to herrer ville ændre, hvis de selv satte dagsordnen for sporten.Om podcasten:
Engang lå han selv nederst i bunken efter et styrt og frygtede for liv og førlighed – i dag er han ofte første mand henne ved de væltede ryttere, som på dramatisk vis ofrer liv og lemmer for at få succes. Brian Holm har taget ophold i cykelsporten i mere end 30 år, og han forstår at trække tråde fra fortiden til i dag. Det kommer lytterne til gode i podcasten ‘Radio Godefroot’, hvor forskellige gæster og Brian Holms uforudsigelighed vil bringe lytterne ind og ud af cykelsportens mange rum og afkroge.


Med Brian Holms egne ord er podcasten “en hyldest til cykling nu og dengang. Og til alle de anekdoter, der har hobet sig op gennem årene. Den er også en hyldest til den bedste chef, jeg nogensinde har haft: Walter Godefroot. I hvert fald set i bakspejlet. Jeg er ikke sikker på, jeg syntes, han altid var så fantastisk, da jeg havde ham.”

Lyt til Radio Godefroot på iTunes her

Brian Holm

Cykelrytter og podcast-vært