Foto: HBO

Nyt afsnit af ’The Last of Us’ får tidlig premiere

Den er på rekordtid blevet snakken ved kaffeautomaten, og nu er der godt nyt til de fans, der glæder sig til nyt afsnit. Det femte afsnit af den anmelderroste nye HBO Max-serie ´The Last of Us’ er nemlig rykket en dag frem.

De sidste par uger har fans af HBO-serien ´The Last of Us´ måttet vente til mandag morgen, før de kunne se det seneste afsnit. Men nu annoncerer HBO, at afsnit fem allerede får premiere lørdag kl. 21.00 amerikansk tid (Det er kl. 3.00 natten til søndag dansk tid). Du vil derfor kunne stå op søndag morgen, sætte dig til rette i sofaen, og se næste afsnit af Joel og Ellies færd gennem det zombiefyldte ødeland.

Nyheden om den fremrykkede premieredato kommer lige efter det blev annonceret, at serien er blevet forlænget med endnu en sæson. Og med god grund.

For ´The Last of Us´ har taget folk med storm. Første afsnit var det anden mest sete debutafsnit nogensinde på HBO Max, kun overgået af ´House of Dragons´, med 22 millioner seere i USA alene. ´The Last of Us´ er baseret på det meget populære PlayStation spil af samme navn fra 2013.

Det skal blive spændende, hvad sæson 2 vil indeholde. For indtil nu har serien holdt sig til den overordnede historie fra spillet, dog med nogle ekstra historie-grene. Det er dog uvist, om hele spillets historie vil blive udspillet i sæson 1, og om sæson 2 derfor vil skulle laves på baggrund af historien fra ´The Last of Us 2´-spillet fra 2020, eller om serien begynder at køre sin egen historie.

Find mere om
Footer graphics