Bollemusik Ditte Giese og Peter Stenbæk

Ny lummersøndag-podcast: ‘Bollemusik’ gør det blødt og inkluderende

Ny musikpodcast undersøger, hvilken musik vi alle sammen går og parrer os til. Velkommen til ‘Bollemusik’ – din nye søndagsven.

Der er kun en ting, som er absolut forbudt i programmet ‘Bollemusik’. Sade! Det er simpelthen for oplagt og for kedeligt. Alt andet erotik-musik er til afspilning og debat.

Ditte Giese og Peter Stenbæk er værter for Heartbeats’ nye podcast, ‘Bollemusik’, som handler om den musik, vi alle sammen har sex til.

“Jeg har længe gerne villet slå et slag for ordet ‘bolle’. Det er sådan lidt blødt og 70’er-inkluderende, i modsætning til ‘kneppe’, som er så hårdt eller ‘knalde’, som er så distanceret. Bolle er et rart ord. Og vi er jo mange, der lytter til musik imens. Måske endda forfører med musik. Det er det, programmet handler om”, siger Ditte Giese.

Mellem de to værter er en del fælles fodslag musikalsk, når de spiller musik fra deres private bollemusikspillelister og lokker skiftende gæster til at spille musik fra deres – og fortælle om dating, tømmermændssex, ægteskabeligt sofa-lir, baby making music og så videre imellem numrene.

“Vi har en helt klar arbejdsdeling mellem os: Jeg spiller blød holde-i-hånd-musik, mens Ditte spiller benhårdt explicit rapmusik. Jeg har også en musikteknisk interesse i, hvad der virker forførende musikalsk, og sammen laver vi så den ultimative bollemusik-spilleliste til Heartbeats’ lyttere”, siger Peter Stenbæk.

LYT TIL ‘BOLLEMUSIK’ HER

Der er altså romantik, musik og erotik over hele linjen, når skiftende gæster spiller deres yndlings-bollemusik, og vi diskuterer, hvad ER egentlig godt bollemusik?

‘Bollemusik’ kører som en adventsjulekalender med tidlig start allerede søndag den 25. november og kører så de næste fire søndage.

Ditte Giese er journalist og redaktionschef på Heartbeats, og Peter Stenbæk er iværksætter og musiker.

Find mere om
Footer graphics