Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny dokumentar om milliardæren Elon Musk på vej

Det er netop blevet annonceret, at der kommer en ny dokumentarfilm om Tesla- og Twitter-milliardæren Elon Musk. Dokumentaren skal instrueres af den Oscarvindende instruktør Alex Gibney.

Han er en af de mest omdiskuterede personer lige nu. Beundret og hadet (i øjeblikket mest det sidste). Og nu kommer der en ny dokumentar om fænomenet, Elon Musk. I går annoncerede instruktøren Alex Gibney, at han allerede er flere måneder inde i produktionen af dokumentaren, skriver Variety.com.

Alex Gibney har stået bag andre dokumentarfilm som ‘Steve Jobs: The Man in the Machine’ om Apple-grundlæggeren, ‘Going Clear: Scientology and the Prison of Belief’ samt ‘Taxi to the Dark Side’, som vandt en Oscar. Den film handlede om de afhørings- og torturmetoder, det amerikanske militær benyttede sig af under krigen i Afghanistan.

Alex Gibney er altså en instruktør, som både har erfaring med at lave dokumentarer om verdensberømte milliardær-entreprenører, men som også har berørt meget alvorlige og voldsomme emner. Begge dele kan han få brug for, når han skal lave dokumentaren om Elon Musk.

For direktøren for Tesla, SpaceX og Twitter har været meget åben om sin brutale barndom. Han er opvokset i Sydafrika med en voldelig far, der flød ind og ud af familiens liv, mens de også flygtede fra ham ved andre lejligheder.

Det er dog ikke klart, i hvor høj grad Elon Musks barndom vil fylde i dokumentaren. For annonceringen gik ikke i detaljer med, hvilke aspekter af Elon Musks liv, der vil blive dækket. Instruktøren Alex Gibney kom kun løst ind på emnet, og udtalte ”Det er en definitiv og upoleret undersøgelse af multimilliardæren Elon Musk.”

Det er heller ikke annonceret, om den kommer i biografen eller direkte ud på en streamingtjeneste, og det er også stadig uklart, hvornår den har premiere.

Find mere om
Footer graphics