The Minds of 99
PR-foto

Kan vi tale om, hvor freaking fantastisk det er E-N-D-E-L-I-G at gå til koncert igen?

Redaktionen er på røven over, hvor fantastisk det er at kunne gå til koncerter uden restriktioner. Til gengæld fatter vi ikke hypen over over priced sko fra Lidl.

Lykkelig koncertgænger

ditte lynge
Ugens kommentar er skrevet af Ditte Lynge.

I lørdags stod jeg aller forrest og skrålede med på ‘Alle skuffer over tid’, da ‘The Minds of 99’ indtog Parken i København. Jeg stod også helt bagerst. Og i midten. Og helt oppe under taget. Sådan føltes det i hvert fald. I virkeligheden var jeg til 60 års fødselsdag på en kro i Jyderup, men efter at have set alle mine bedste, perifære SoMe-venners content fra koncerten, var det næsten som at være der selv. Og kan vi tale om, hvor freaking fantastisk det er, at man E-N-D-E-L-I-G kan gå til koncert uden mundbind, afstandskrav og tåbelige regler om, at man ikke må synge med?! De seneste tre uger har jeg selv drukket fadøl med mine venner under armen og set nogle af de bedste koncerter. På UHØRT Festival forelskede jeg mig i IVA Queendooms popunivers og dansede til Szims klubbede poprap. På Tomorrow Festival hørte jeg for første gang 21-årige Mekdes, som ejede scenen, og hvis sange jeg siden har hørt på repeat. Samme aften holdt Scarlett Pleasure et brag af en fest, og et øjeblik glemte både de jakkesætklædte mænd med fine titler, de studerende fra Arkitektskolen og jeg selv, hvor vi var. Det smagte af Roskilde Festival, og det smagte af mere. I fredags besluttede min veninde og jeg meget spontant at efterlade vores drinks på Bang & Jensen på Vesterbro og skynde os i Tivoli for at se Tessa sammen med alle de 14-årige fra Blæstegnen. I næste uge går det løs med Andreas Odbjerg, Aksglæde, Karl Knast, Tobias Rahim, Blaue Blume og JJ Paulo på Spot Festival, inden jeg skal se Calby i oktober og Artigeardit til november. Af ovenstående kan I udlede, at jeg har en meget… blandet musiksmag. Ååååh, det bliver fantastisk. Skål herfra – vi ses i pitten!


12 års dvale er slut

Balstyrko er genopstået efter 12 års dvale, og man fristes til at sige, at trioen er som en god årgangsvin – de er kun blevet bedre med årene. Den københavnske trio, som består af Ane Trolle, Anders Ormen og Blæs Bukki, udgav deres første og eneste album ’Jagten på Noget’ tilbage i 2009. Selv om de gik hver til sit kort tid efter, har vi siden hørt dem i samtlige sæsoner af DR’s bedste slow-tv program ’Nak og Æd’. Egentlig skulle Balstyrko have spillet deres genforeningskoncert på Roskilde Festival i år, men nu har de i stedet afsluttet fire udsolgte koncerter i København og Aarhus og genudgivet ’Jagten på Noget’. Albummet får vores varmeste anbefalinger med numre som ‘Kaffe MDMA’, ‘Venter på vin’ og ‘Regn’ til at sætte lyd på de mørkere tider, vi går i møde.


Dumsmart død dille

For et par uger siden lancerede Lidl deres eget merchandise, som blandt andet bestod af nogle utroligt uklædelige kondisko. De blev noget overraskende revet ned af hylderne, alle måtte pludselig eje dem, der var forlydender om kødannelse og hamstring, det var helt vildt. Inde på dba.dk blev skoene sat til salg for flere tusinde kroner, selvom de kun havde kostet 111 kr. i butikken. Men allerde nu er alle de smarte krejlere fucked, for dillen er allerede død. På brugtbørsen kan man byde alt over 1 kr. eller snuppe et par for 200 kr. Det bliver et nej tak herfra.

Ægte træls

Efter at et nyligt studie viste, at mere end hver femte af alle æglæggende høns har brækket brystbenet på grund af de store æg, de lægger, har det været svært at spise æg med god samvittighed. Altså hvad fanden… behandl dog dyrene ordenligt! Men hvad skal man gøre? At boycotte æg er en mulighed. En anden er at købe de mindste æg, man kan finde, siger direktøren fra Dyrenes Beskyttelse til DR. Det er hermed noteret.   

Musik til efterårsplaylisten

Koncertaktuelle GRO har netop udgivet et friskt pust til din efterårsplayliste i form af singlen ‘One Two Free Fall’, og den er altså et lyt værd. I anledning af udgivelsen spurgte vi GRO, hvordan hun skaber sin lyd: “Min far er guitarist og spiller folkemusik, så jeg har brugt de første 15 år af mit liv på at sidde med strengeinstrumenter og komponere. Senere kom der en periode, hvor jeg dyrkede elektronisk musik og blev helt nørdet med synthesizere og samples. Så GRO er en god blanding af elektroniske teksturer og strengeinstrumenter fra min barndom – sammen med min vokal, som er naturligt lys og lidt vægtløs i det,” siger hun.


Kandis Crush

I sidste uges Morgenbeats anbefalede redaktionen den kommende dokumentarfilm ‘Kandis for livet’. Dokumentaren følger en række af bandets superfans gennem deres livskriser, lykkestunder og dybe besættelser af ‘Lonnie fra Berlin’-sangeren, Johnny Hansen, med de gullige highlights i håret. Filmen kommer først i biografen den 23. september, men allerede nu kan vi vist godt afsløre, at Køges socialdemokratiske borgmester, Marie Stærke, kommer til at kæmpe med resten af vælger… øhhh fangruppen om en plads i mørket med Johnny. #selfie #stort


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics