Mirabelle
Foto: Mirabelle

Mirabelle fejrer 10-års jubilæum med surdejsbrød og Michelin-pizzaer

Og du er inviteret.

Mirabelle, det populære bageri gone restaurant på Nørrebro, markerer mandag 21. oktober sit 10-års jubilæum med en festdag fyldt med gode smagsoplevelser. Selvom Mirabelle i 2023 skiftede fokus fra bageri til en Spiseria og vineria, er deres eftertragtede surdejsbrød stadig talk of the town i visse kredse og tiltrækker både lokale og folk, der tager turen tværs over byen for at få fat i det.

Fejringen starter 14.30 på Mirabelle, hvor gæster har mulighed for at købe et af deres surdejsbrød til kun 10 kroner. Der er dog kun 100 brød til salg, så det gælder om at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en bid af det populære brød.

Festen fortsætter på nabo-restauranten Bæst, hvor tre anerkendte Michelin-kokke – Rasmus Kofoed, Jonathan Tam og Kristian Baumanns – overtager pizzaovnen for aftenen. De står for fyldet og vil hver især kreere deres egen unikke version af en pizza. Denne pizza-stafet loves at blive højdepunktet for pizzaelskere, hvor der i alt bliver serveret 500 pizzaer til kun 100 kroner stykket. Det sker efter først til mølle-princippet, så også her er det nok en god idé at komme i god tid.

Samarbejdet mellem Michelin-kokke og Bæst var en stor succes i 2019 ved deres 5-års fejring, og med hele seks Michelin-stjerner på programmet i år, forventes intet mindre af det her jubilæum.

Mirabelle, Guldbergsgade 29A, 2200 København N.

Find mere om
Footer graphics