Steve-O Jackass
Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Manden, der lavede karriere på at blive sparket i nosserne, udgiver en selvhjælpsbog

Den 48-årige professionelle drengerøv, Steve-O, udgiver nu en selvhjælpsbog med livsråd og røverhistorier.

Kan du huske Steve-O? Det var ham fra ‘Jackass’-showet på MTV, som var en flok drengerøve, der gav hinanden småfarlige og hel-smertefulde udfordringer. Resterne af holdet (flere af medlemmerne er døde eller ramt af misbrugsproblematikker) har holdt gang i gryden med en filmserie over temaet, der resulterede i filmen ‘Jackass Forever’ tidligere i år.

Nu udgiver Steve-O så en selvhjælpsbog, hvor han øser af sine tunge livserfaringer, ‘A Hard Kick in the Nuts: What I’ve Learned from a Lifetime of Terrible Decisions’. Man tænker jo lidt: Hvem skal dog be’ om livsråd fra Steve-O, en professionel idiot som New York Times har kaldt ham, der har skabt karriere på skridtspark, hajbid, at få fyret hundelort direkte i fjæset, sætte ild til sit røvhul og at inhalere wasabi gennem næsen?

“Jeg beskriver bogen sådan her: 90 % vanvittige historier om mit fucked-up liv og og måske 10 % små klumper af visdom lært fra at have truffet så mange forfærdelige beslutninger. De 10 % vil måske ikke hjælpe dig overhovedet, men du vil få en underholdende rejse,” udtaler han om bogen til The Guardian.

Bogen udkommer den 27. september. Så er du advaret.

Find mere om
Footer graphics