Mændene fra ‘Bachelorette’ har deres egen camp på Roskilde: “Der var flere konflikter, da vi optog”

Fyrene fra ‘Bachelorette’ har begravet stridsøkserne. På Roskilde Festival handler det hele om bromance, ølbong i numsen og store muskler. Men der er én ting, de ikke gider tale om.

I teorien er det nok den allerdårligste måde at blive venner på. Men i virkeligheden kan det måske faktisk være en fordel for 16 mænd at date de samme to kvinder samtidig.

For fyrene i ‘Bachelorette’ er i det hvert fald gået hverken værre eller bedre, end at de nu bor i teltlejr sammen på Roskilde Festival.

Og selvom stemningen blandt dem godt kan være pænt trykket på tv, er der ikke noget at sætte fingeren på lige nu. Klokken cirka 11.00 på Dyrskuepladsen er stemningen blandt Alexander, Stig, Adam, Nikolaj og Casper tæt på ekstatisk. Deres Soundboks er i et rigtig godt humør.

“Det går sindssygt godt. Vi er blevet mega gode venner, og vi har et godt brotherhood her,” fortæller Stig.

De planlagde allerede under optagelserne af ‘Bachelorette’, at de skulle tage på Roskilde Festival sammen, men det er ikke lykkedes dem at finde på et navn til deres camp, som de er tilfredse med.

“Da vi meldte os til, måtte ingen vide, hvem vi var, så vi måtte finde på et ukendt navn. Den opgave fik Jonas desværre, og det har givet os det katastrofale navn ‘Camp Din Nye Ven’,” siger Nikolaj.

Jonas har placeret sig i en klapstol, fordi han ikke vil interviewes. Han har en kasket på hovedet, som har monteret en lille rød propel på toppen.

Hygge og bromance

Det er ikke alle fyrene fra ‘Bachelorette’, som bor i campen, men næsten. De er 12 i alt, og mange har været på festivalen siden lørdag. Det har selvfølgelig betydet en hel del fest.

I går fik Casper for eksempel en ølbong i numsen. Med vilje. Og det skete foran tusind mennesker, lyder det.

“Caspers røvhul er helt flækket. Boris maste virkelig igennem, da han satte den i,” fortæller Stig.

“Den kom helt ind i røven,” siger Nikolaj.

Har den ølbong været i brug siden?

“Øhh ja, det har den,” siger Stig og slår blikket ned.

“Du spurgte selv efter den, Stig,” siger Alexander.

Men der er ikke nogen, der er blevet uvenner?

“Uuuuhh! Der var flere konflikter, da vi optog, lad mig sige det sådan. Nok fordi vi datede de samme,” siger Stig, der efter sigende har været i København for at besøge Mette under festivalen.

“Men det taler vi ikke om,” siger Alexander.

Det kommer dog frem, at Stig – som kom en smule på kant med Boris i programmet – har været en del i København på det sidste. Men hverken Mette eller Julie har været på besøg i fyrenes camp.

“Der er ikke nogen, der er uvenner lige nu, men det er klart, at nogle gange kommer der nogle konflikter,” siger Alexander, som også fortæller, at de stadig dater de samme piger.

De vil dog ikke komme nærmere ind på, hvem de dater lige for tiden.

Men er I her for at score piger?

“Nej,” siger Nikolaj.

“Vi er her for at hygge og for bromance,” siger Stig.

“Jeg er her KUN for at se på piger,” siger Alexander.

Han fortæller imidlertid, at interessen fra andre mænd, som har set dem i fjernsynet, har været stor under festivalen. De vil nemlig gerne dele deres tanker med dem.

“Vi er jo en særlig mandegruppe, og der er nogen, der kommer og fortæller, at de er blevet inspireret af at se os i programmet, og at de vil prøve at være mere ægte og vise det, selvom man er ked af det, sur eller jaloux,” siger han.

“Det program er så langt, at man bliver nødt til at vise sine følelser,” siger Stig.

Tryghed er vigtigst

Okay, hvad er jeres bedste festivalråd?

“At være afsted med nogen, du kan stole på, så man ikke ender i en gyde et eller andet sted. At være tryg er det vigtigste,” mener Stig.

“Mit bedste råd er, at hvis man skal tage en ølbong, så skal man gøre det med røven,” siger Nikolaj

“Mit råd er mere lavpraktisk. Baked beans, og så tager du bare to dåser makrel i tomat. Det er faktisk fucking godt. Det er masser af protein i,” siger Adam, som også har været hjemme for at træne og preppe noget mad til resten af festivalen.

“Træning skal ikke diktere ens liv, synes jeg. Men Nikolaj træner faktisk også. Det er der bare ikke så mange, der ved, haha.”

Hvem er den stærkeste her i campen?

“Det er Stig, tror jeg,” siger Nikolaj.

“I hvert fald i dødløft,” siger Stig, “der tager jeg 200.”

“Så tager jeg nok 210,” slutter Adam.

Footer graphics