Batman christian bale
Heartbeats' favorit-Batman, Christian Bale, tilføjede både mørke, action og glamour til figuen.

Crash! Bam! Pow!: Batman vender tilbage – som lydfortælling på Spotify

Siden 1937 har Batman set ud på mange måder og været helten i både tegneserier, animationsfilm, spil, bøger og selvfølgelig spillefilm. Og nu kommer den første podcast med den kappeklædte hævner som hovedperson

Podcasts er meget mere end blot radioprogammer eller eksisterende bøger indtalt af en oplæser. Podcasts kan også være narrative dramaer skabt direkte til lyd, og nu tager Batman-universet et stort skridt væk fra tegneserier og superheltefilm og ind på podcast-markedet med den selvstændige lydfortælling ‘Batman Unburied’. 

Det er forfatteren, filmskaberen og producenten David S. Goyer, som blandt andet har skrevet manuskriptet til ‘Batman Begins’ og ‘The Dark Knight Rises’, som står bag ‘Batman Unburied’, og den nye podcast er et resultat af et samarbejde mellem Spotify, Warner Bros og DC Comics, som i 1937 opfandt Batman. 

Og Batman-podcasten er bare den første af en række planlagte “scriptede podcasts”, som de tre virksomheder samarbejder om, hvor Warner Bros. vil stå for produktionen – sammen med Goyers eget Phanton Four-produktionsselskab – og Spotify skal distribuere. 

De nærmere detaljer er ikke blevet offentliggjort, men det står klart, at serien vil udforske de mørkere sider af Bruce Waynes psykologi. 

“Jeg har været fan af fortællende podcasts i nogen tid og ledte efter den rigtige historie. At vende tilbage til Batman virker som den perfekte mulighed. Vi bruger lydens unikke fordele til at grave i de mere mareridtsagtige sider af universet,” siger Goyer, som har skabt den første historie og fremover vil lede projektet som executive producer.

“David Goyer er et enestående talent, og vi kan ikke forestille os nogen bedre leder til at udnytte de uendelige muligheder, der er for at få Batman-sagaen ud til de næsten 300 millioner Spotify-brugere over hele verden,” siger Dawn Ostroff, som er Chief Content and Advertising Business Officer hos Spotify.

Serien er planlagt til at få premiere i 2021. Man kan abonnere på Spotifys DC-showside her og være den første til at høre ‘Batman Unburied’.

Footer graphics