Heartbeats på Distortion: Se de bedste billeder her

Heartbeats har været forbi gadefesten over dem alle, Distortion. Selvom den notoriske gadefest nu mest af alt minder om en almindelig festival, så lykkedes det stadig Distortion at trække festglade mennesker til.

Sidste uge overtog Københavns nok mest elskede og hadede fest, Distortion, byen. Selvom formatet i år var nyt og i højere grad bestod af betalte koncerter og fester på aflukkede områder, så var der stadig lagt op til en fest af dimensioner i og omkring Københavns gader. 

Onsdag og torsdag blev Rådhuspladsen og området under Langebro lagt ned af Distortion X, som man skulle have billet til. X er det nye svar på de gamle gadefester, der plejede at finde sted på blandt andet Nørrebrogade. Helt fri for knuste flasker og pis i opgangene blev Vesterbros beboere dog ikke, da der torsdag var indbudt til langbordsmiddag på Istedgade, Silent Disco på Litauens Plads og dakke dak langs Sønderboulevard, hvor der både blev kravlet i træer og danset på vejskilte. 

Selvom det var tydeligt at mærke, at der var sparet på midlerne til den gratis gadefest på Vesterbro, så var der ikke gået på kompromis med hverken DJ’s eller set-up på Distortion Ø, hvor blandt andet den sydkoreanske DJ Peggy Gou nær spillede bladene af træerne med sit to-timer lange DJ-set. 

Her på redaktionen glæder vi os allerede til at se, hvilket niveau Distortion tager festen til, når de kommer igen næste år. Vores fotograf Kristina Pedersen har her samlet sine bedste billeder fra dagene.

Find mere om
Footer graphics