Mads Axelsen

Mads Axelsen er ny vært på ”radiofonisk kærlighedsbarn” på Heartbeats

Den tidligere DR-vært Mads Axelsen, kendt fra ’Det Elektriske Barometer’, vil fremover gøre dine søndage mellow på Heartbeats Radio.

Foto: Rasmus Kahlen

Fremover kan Heartbeats’ musikinteresserede lyttere hver søndag klokken 16-18 høre Mads Axelsen live på Heartbeats.dk. Her vil den erfarne radiovært i det nye program, ’Sunday Service’, spille al den musik, som han elsker – nyt som gammelt. Mads Axelsen er kendt for at have fingrene helt nede i både den danske og udenlandske talentmasse og har næse for at spotte de mest interessante upcoming navne.

Mads Axelsen har siden 2012, hvor han startede som vært på ’Det Elektriske Barometer’ på DR, sendt utallige timers liveradio på både P3 og P6 Beat. Men nu skifter han DR’s faste playlister ud med 100 procent medbestemmelse.

På Heartbeats Radio er det nemlig værterne selv, der bestemmer, hvad de vil spille. De er alle nøje udvalgt ud fra netop deres musikvidenskab og lidenskab. Tanken er, at det skaber den bedste musikradio, når værterne kan spille lige netop det, de føler for og er forbundet med.

”Mads og jeg har længe talt om, at han selvfølgelig skal have et program hos os på Heartbeats, og jeg er så glad for, at det endelig er lykkes. Mads er allerbedst, når han får frie hænder til at spille lige den musik, han kan lide, og jeg ved, at alle os der lytter med, vil kunne blive super inspirerede”, siger Le Gammeltoft, direktør for Heartbeats.

Om sit nye radioprogram siger Mads Axelsen selv:

”Jeg glæder mig utrolig meget til at sende radio på Heartbeats og skabe den perfekte lydside til det humør, man som regel kommer i om søndagen. Tempoet er lidt langsommere, lyden mere eftertænksom og stemningen lunere. ’Sunday Service’ er et radiofonisk kærlighedsbarn, jeg har gået og brygget på længe, så nu glæder jeg mig bare til at dele det med lytterne”.

Du kan høre Mads Axelsens ’Sunday Service’ live hver søndag fra 10. marts klokken 16-18 på Heartbeats.dk og efterfølgende on demand via Heartbeats på iTunes, Google Play, TuneIn og Sonos.

Find mere om
Footer graphics