Foto: Airbnb

“Kevin!” Nu kan du leje huset fra ‘Alene Hjemme’ på Airbnb

For én gangs skyld har du mulighed for at udleve din indre Kevin McCallister. I år kan du nemlig være så heldig at tilbringe en decemberdag i huset fra filmen ‘Alene Hjemme’ med alt, hvad det indebærer.

Der findes dårligt noget så julet som filmen ‘Alene Hjemme’. Om du er til den eller ej, så er den næsten et ufravigeligt element på din fjernsynsskærm i løbet af december måned hvert år. Men i år behøver du ikke nøjes med at se huset fyldt med fælder fra skærmen.

Hvis du er til ‘Alene Hjemme’, og du altid har drømt om at boltre dig i familien McCallisters store hjem, så skal du virkelig læse med nu.

Sov eksempelvis i dette værelse, møbleret som i filmen. Foto: Airbnb

For denne december får få udvalgte mulighed for netop at bo i huset en enkelt overnatning. Modsat Kevin er man dog ikke helt alene, for der følger en vært med til opholdet. Og her er det måske heldigt, du ikke er Kevin, for værten er storebroderen Buzz (eller skuespilleren Devin Ratray i hvert fald). 

Man skal dog være heldig for at kunne tjekke ind i det ikoniske hus. Blandt formodentlig mange fans skal man kæmpe sig igennem til den ene booking, der bliver til rådighed. Så sid klar den 7. december, og sæt et kryds i kalenderen den 12., hvis du vil score et ophold.

Indretningen i huset er efter sigende en autentisk gengivelse af hjemmet fra filmen. Foto: Airbnb

Autentisk indretning

Et sådant ophold kræver selvsagt, at man har mulighed for at tage lidt nord for Chicago i USA. Formår man alt det, kan man til gengæld også se frem til den fulde ‘Alene Hjemme’-oplevelse. 

Det indebærer møblement samt rekvisitter fra filmen, ligesom man får stillet de samme retter, som Kevin nyder i den originale film, til rådighed. Lejerne får endda mulighed for at sætte fælder op i huset. Forhåbentlig bliver de dog ikke så nødvendige, at man skal affeje inkompetente hjemmerøvere som Marv og Harry…

Udlejning foregår gennem Airbnb og er blandt andet med til at reklamere for den nye film i ‘Alene Hjemme’-sagaen. I den bliver det også til en gensyn med karakteren Buzz, som nu er blevet politibetjent. Han er dog den eneste returnerende karakter og skuespiller fra de film, som vi har klukket os igennem jul efter jul.

Macaroni med ost, ligesom Kevin ville elske det. Foto: Airbnb

Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics