Foto: Shutterstock

Jared Leto forvandler sig igen: Skal spille ikonisk modeskaber

En ny biopic om den ikoniske modeskaber Karl Lagerfeld er på vej, og Jared Leto kommer til at spille en vigtig rolle både foran og bagved kameraet.

Jared Leto skal have hovedrollen i og producere en kommende film om den afdøde modeskaber Karl Lagerfeld, der med sin hvide hestehale, store solbriller og fingerløse læderhandsker selv før sin død var et ikon i modebranchen. Det melder Variety.

Filmen er stadig i den tidlige fase og har hverken fået titel eller instruktør endnu.

Lagerfeld døde i februar 2019 som 85-årig af kræft i bugspytkirtlen, og det har kun været et spørgsmål om tid, før der ville blive lavet en portrætfilm om ham.

Jared Leto udtaler ifølge Variety, at filmen kommer til at fokusere på de mange personlige og professionelle relationer, som Lagerfeld opbyggede i sin 50 år lange karriere, blandt andet som chefdesigner for Chanel.

En kamæleon

Jared Leto er lidt af en forvandlingens mester og har igennem sin karriere påtaget sig mange forskellige typer roller. Ud over skuespillet er han også forsanger og sangskriver i bandet Thirty Seconds to Mars.

På det hvide lærred er han kendt for sin method acting-tilgang til sine roller og for at gennemgå store forvandlinger, for eksempel i ‘Dallas Buyers Club’, hvor han spillede en transkønnet aids-ramt kvinde, ‘Suicide Squad’, hvor han var helt ugenkendelig som Jokeren, og selvfølgelig som en anden modemand, Paolo Gucci, i ‘House of Gucci’.

Udseendemæssigt ligger Leto umiddelbart langt fra Lagerfeld, og derfor kan vi formentligt forvente os, at skuespilleren skal gennemgå en større transformation for at komme til at ligne den afdøde tyske modemand.

Der er endnu ikke sat udgivelsesdato på filmen.

Find mere om
Footer graphics