MØ
Mø er blandt de mest streamede artister i Danmark. PR-foto

Ugens podcast: Heartbeats anbefaler fortællingen om musikfænomenet MØ

Her på Heartbeats udgiver vi hver uge en masse podcasts, men vi vil også gerne hylde dem, vi selv bliver inspireret af. I denne uge tager vi fra punk-undergrunden på Fyn til privatfester med Justin Bieber.

Hvem er MØ?

I P3-podcasten ’Hvem er MØ’ kommer lytteren med på en rejse gennem den internationale stjernes liv indtil nu. Det er den utrolige historie om den unge sangerinde, der det ene øjeblik synger ’Fisse i dit Fjæs’ til punkfester på Fyn, for i det næste pludselig at stå i front for et af verdens største hit på taget af en bus i Mumbai med Major Lazor. Hun crowdsurfer gennem karrieren, indtil hun en dag crasher i et panikanfald.

Det er en rørende fortælling i fire afsnit. Man hører, hvordan unge Karen Marie Ørsted fra Ubberud bliver til verdensstjernen MØ, og om hvordan karrieren kører derud af i så højt tempo, at hun til sidst ikke længere kan mærke sig selv og ender med at miste stemmen.

https://www.instagram.com/p/CUoz_KWMElz/?utm_medium=copy_link

Fortællingen om MØ er en del af en længere DR-serie med Pelle Peter Jencel som vært. Serien hedder ‘Hvem er…’, og her får man blandt andet historien om Jada og The Minds of 99. Hvis man ikke kender Pelle Peter Jencel fra P3, har han også været vært på den geniale podcastserie ‘Den Nye Stil – historien om dansk rap’, som har vundet flere radiopriser.

Med podcasten om MØ bliver man som lytter fuldstændig ført tilbage til en tid, hvor dansegulvene verden over domineres af Major Lazor og Avicii, som på godt og ondt får en stor betydning for hende – og for hele årtiet som helhed.

Hør podcasten i DR Lyd.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Footer graphics