the other two

Fjernsyn for dig: Tv-serien ‘The Other Two’ er vanvittigt sjov

Comedy Centrals nye komedieserie ‘The Other Two’ er endelig kommet til Danmark. I den følger vi de to søskende Cary og Brooke Dubak, der står i skyggen af deres 13-årige lillebror, som pludselig er blevet den næste store popsensation.

Forestil dig at din 13-årige lillebror i bedste Justin Bieber stil bliver den næste store popsensation natten over, mens du selv kæmper med regningerne, kærlighed og ikke mindst karrieren. Stressende? Ja, det er lige præcis, hvad det er. Og det er netop det, der sker i den nye amerikanske komedieserie ’The Other Two’, der nu endelig er kommet til Danmark på Paramount Network Danmark.

I serien følger vi den homoseksuelle skuespiller Cary Dubek (Drew Tarver), der kæmper for at få sit gennembrud, og hans storesøster Brooke Dubek (Heléne Yorke), der er tidligere danser og som prøver at finde ud af, hvad næste skridt i hendes såkaldte karriere skal være. Alt imens de begge forsøger at håndtere, at deres 13-årige lillebror Chase Dubek (Case Walker) – med kunstnernavnet ChaseDreams, er den næste store stjerne.

Mand, der lugter prut til en fest

Så mens Cary går til audition på roller som ’mand, der lugter prut til en fest’, ligger ChaseDreams på toppen af hitlisterne, og lige præcis Chases pludselige succes tvinger både Cary og Brooke til at forholde sig til deres manglende af samme.
Samtidigt har de en meget entusiastisk og veloplagt mor, Pat Dubek (Molly Shannon), der lever og ånder for både sin søn Chase og Hollywood og som takket være Chase har fået åbent et vindue af spændende muligheder.

Serien tilbyder en lang række pinlige og stærkt underholdende øjeblikke, samtidigt med at den udstiller hykleriet i underholdningsbranchen anno 2019. Særligt Carys mange pinlige situationer med the instagays i hans kamp for at få flere følgere er så tåkrummende, at man nærmest får brug for kirurgisk hjælp.

Det er dog ikke kun Cary, der afføder pinlige øjeblikke. ChaseDreams’ besynderlige manager, Streeter Peters (Ken Marino), får en lang række mere eller mindre velfungerende idéer, samtidigt med at han har svært ved at finde en passende rolle i den lille Dubek familie, som han åbenbart vurderer, han passer ind i.

Pizza og analsex

Foruden de mere komiske momenter er serien også både progressiv og moderne. De kulturelle referencer er aktuelle og sjove, og så rammer serien også plet, når den viser, hvordan forskellige dele af underholdningsindustrien lettere kynisk forsøger at appellere til LGBT+ miljøet, når det er belejligt for dem. Men serien tør også mere end de fleste, når den eksempelvis i en afslappet scene har Cary på date med en fyr, hvor de taler om, hvem af de to der kan spise pizzaen, og hvem der skal være bottom, når de dyrker sex efter daten. Det virker simpelt, men sådan en repræsentation af homoseksuelle og ikke mindst sex mellem mænd er sjældent set så eksplicit i en komedieserie.

Alt i alt er The Other Two en stærkt velskrevet og underholdende komedieserie, der kan få dig til at glemme hverdagens stress og jag. Særligt Heléne Yorke og Molly Shannon spiller fremragende, men serien er generelt set et pletskud. Allerede nu er anden sæson på tapetet, og hvis den bare er halvt så sjov som første sæson, tegner det godt.

The Other Two kan ses mandag kl. 23:00 på Paramount Network Danmark.

Du kan se traileren til serien her:

Pressebillede

Footer graphics