o days
Foto: Alexander Julin

Fest på Refshaleøen: O Days føjer 10 nye navne til plakaten

Den københavnske festival vender tilbage til Refshaleøen til sommer og løfter nu sløret for 10 nye artister.

Når O Days igen i år løber af stablen på Refshaleøen, bliver det med danske Jada og den engelske electroduo Underworld øverst på plakaten. Men nu løfter festivalen også sløret for, hvad der ellers er at opleve på scenen.

Der er tale om 10 nye danske og internationale navne, fortrinsvis inden for den elektroniske genre. Og det er der en god grund til.

”O Days er en dagsfest, og fælles for artisterne er, at de netop indbyder til en fest – på vidt forskellige måder. Fra Nia Archives friske bud på junglegenren, Todd Terjes skandinaviske disco til Gop Tuns moderne brasilianske gadefest,” siger Josefine Winding, festivalleder hos O Days.

Britiske Nia Archives er allerede blev udråbt som 2023’s nye store navn af BBC, og hun får altså selskab af en række andre artister fra hjemlandet på O Days. Det London-baserede afrofunk-kollektiv Kokoroko og den britiske dance-duo Joy Anonymous kigger også forbi. Det samme gør det spanske dubstep-talent Gazzi.

Foto: Ingmar Bötker

Danske JJ Paulo, Julie Pavon og det fremadstormende band Kind Mod Kind, der spiller følsom rave-pop, gæster også festivalen i år.

Det er bryggeriet ÅBEN, der står bag O Days, som fandt sted første gang i 2022. I år har bryggeriet samarbejdet med bookingbureauet Live Nation om projektet, der har billetter til 5.000 gæster per dag.

O Days finder sted 3.-5. august på Sønder Hoved, og det er netop blevet muligt at få enkeltdagsbilletter for 400 kroner om torsdagen og 500 kroner for henholdsvis fredag og lørdag.

Find mere om
Footer graphics