Foto: HBO

Endelig ser ‘True Detective’ ud til at blive lige så god (og spooky) som første sæson

De første anmeldelser af den kommende fjerde sæson af ‘True Detective’ er så gode, som de kan blive.

Da ‘True Detective’ udkom med sin første sæson for ti år siden, blev den hurtigt et massivt hit. Anmelderne roste den til skyerne. Woody Harrelson og Matthew McConaughey spillede godt, og den endte med at blive en af HBO’s mest populære serier nogensinde.

Selvom anden sæson havde stjerner som Colin Farrell og Vince Vaughn med på rollelisten, matchede den ikke helt første sæsons høje niveau.

Da tredje sæson kom, lykkedes det heller ikke at ramme kvalitetsniveauet.

Men nu ser tingene ud til at ændre sig. De første spæde reaktioner og anmeldelser på den kommende sæson ‘Night Country’ med Jodie Foster, som lander på HBO 15. januar, er nemlig ved at stryge gennem loftet i ren og skær begejstring.

Rotten Tomatoes har serien allerede fået en score på 100 %. Det kan selvfølgelig nå at ændre sig, når anmeldelserne for alvor begynder at komme, men det er en god start. Den storslåede første sæson har indtil nu haft den højeste score på 91%, efterfulgt af sæson 3 på 84 %.

Den store begejstring skyldes ifølge BBC, at den fjerde sæson er virkelig dyster, voldsom og godt tænkt. Derudover bemærker deres anmelder, at der er direkte referencer til den originale sæson, og at serien vender tilbage til sin oprindelige DNA.

Også Inverses anmelder er meget begejstret for den nye sæson, som hun udover at kalde “spændende” og “opkvikkende” beskriver som præcis den radikale genopfindelse, serien havde brug for. RollingStone Magazine kalder den slet og ret et “must see”.

Og det gør muligvis også ‘Night Country’ til det, HBO har brug for. ‘True Detective’ har nemlig været en af selskabets dyreste serier at producere, og ender den med at få en lunken modtagelse, kan det meget vel gå hen at blive den sidste sæson. Men lad os nu se.

Find mere om
Footer graphics