Nick Cave. Foto: Megan Cullen

Nick Cave and the Bad Seeds kommer til Danmark

Til oktober går det ikoniske australske rockband på scenen i København.

Til efteråret indtager mørkets musikfyrste Danmark. Nick Cave, der er kendt for sin sorte garderobe og sit ditto sorte tilbagestrøgede hår samt sit poetiske og dystre univers, spiller sammen med sit band The Bad Seeds i Royal Arena 5. oktober 2024.

Koncerten er en del af bandets ‘The Wild God’-tour, der gæster 17 forskellige lande i Europa og Storbritanien i efteråret. Den store turné kommer i anledning af, at Nick Cave and the Bad Seeds udkommer med deres 18. studiealbum ‘Wild God’ 30. august 2024. Den første single, titelsangen af samme navn, er allerede ude i skrivende stund.

“There’s no fucking around with this record. When it hits, it hits. It lifts you. It moves you. I love that about it,” siger Nick Cave selv om det nye album. Han uddyber, at sangene på det nye album har potentiale til at blive episke live.

Det er ord, som ‘mesterlig’, ‘crushing genius’ og ‘great art’, der gennem tiden har ledsaget anmeldelserne af Nick Cave and the Bad Seeds koncerter. De er erklærede som et af verdens bedste livebands. Og til efteråret står Nick Cave altså med sin dybe stemme og ligeså dybe tekster (‘Into My Arms’ giver mig gåsehud hver gang) på en dansk scene igen.

Billetterne bliver sat til salg 22. marts klokken 10.

LÆS OGSÅ

Find mere om
Footer graphics