camilla varming
Privatfoto

Camilla fra ‘Alene i vildmarken’ om sit livs brandert: “Jeg sad ved siden af Bob Marleys bror, og jeg syntes bare ikke, det var fedt”

Camilla Varming drikker ikke længere, men elsker ekstremer og elsker at feste igennem. Her fortæller hun om sit livs brandert, der startede i en lykkerus og endte med det mest triste bryllup nogensinde.

Hvor stor en festabe er du?

“Hvis festabe inkluderer, at man skal drikke sig i hegnet, er jeg blevet en væsentligt mindre festabe, end jeg har været. Men jeg er altid glad for en god fest og et godt selskab, glæde og dans. Den der happy vibe er jeg kæmpe forbruger af. Jeg har drukket mig meget i hegnet før i tiden, men måden jeg fester på har ændret sig. Jeg behøver ikke længere at dulme alle mine sanser for at kunne være mig selv.”

Er du den samme person, når du er ædru, og når du er fuld?

“Nej. Jeg vil altid være mere af et eller andet, som jeg ellers ville have et filter på. Alkoholen æder nogle barrierer væk. Men jeg er stoppet med at drikke. Da jeg ramte de 25, ramte jeg et punkt, hvor mine tømmermænd blev så voldsomme, at jeg blev nødt til at vælge mine branderter med omhu. Jeg har en tommelfingerregel, der går ud på, at du dividerer din alder med ti, og så får du det antal dage, du har tømmermænd. Så hvis du er 31, har du tømmermænd i 3,1 dag. Og de der komma 1 eller komma 5, de der halve dage, er virkelig trættende. Jeg har for nylig været til fester, som har været sindssygt hyggelige altså, men jeg er så banket bagefter. Selvom jeg ikke har drukket noget, bare fordi jeg ikke har fået min nattesøvn. Og jeg lyder jo som en på firs, når jeg siger sådan, men den der søvn er så vigtig for mig nu.”

Hvad synes du, gør natten speciel i forhold til dagen?

“Natten ændrer vores sanser. Om dagen er vi sindssygt visuelle og bruger synet meget. Om natten er det meget mere din høresans og din følesans, der får lov til at styre, og det skaber et helt andet univers. Natten kan virkelig fucke med en, og det synes jeg er virkelig fantastisk. Mit største drug i verden er nok ekstremer, fordi det er der, jeg virkelig kan lære mig selv at kende. På et tidspunkt skal jeg ud og lave sådan en sitting, hvor jeg sidder ude i skoven i tre dage, og hvor jeg skal være vågen så meget som muligt – også om natten. Jeg har hørt fra flere, at natten i skoven er fuldstændig vild. Den trigger så meget. Gode ting, men også frygten. Hele lortet ændrer sig om natten.” 

Hvordan ville du feste på fredag, hvis Corona ikke fandtes, og alt var muligt?

“Hvis der var nogen, der betalte, så ville jeg holde en kæmpe økologisk hulubulu-festival med musik og med god mad og med fede alternative arrangementer og yoga og meditationer og alt muligt helt fantastisk, selvfølgelig med helt magiske mennesker. Jeg ville gøre det ekstremt med mind to body-øvelser og breathe work, hvor man via sit åndedræt kan skabe LSD-lignende tilstande i sin hjerne. Der skulle bare være fuld smæk på. Og jeg ville bare invitere hele Danmark til at være med. Når jeg har været til den type arrangementer, er jeg simpelthen det gladeste menneske i verden – kun overgået af Dalai Lama.”

Hvad er dit livs brandert?

“Jeg har simpelthen haft så mange, men en af dem var i USA ved en veninde, hvor vi skulle til fødselsdag hos en træner for et NFL-hold. Han var sådan en big guy, som havde lejet et helt diskotek, som var lidt åbent for offentligheden, men hele førstesalen var kun til os. Det var vildt. På et tidspunkt begyndte de så at dele MDMA ud, og jeg har været til mange fester, hvor jeg er blevet tilbudt alt muligt, men jeg har aldrig gjort noget, medmindre jeg havde en god mavefornemmelse med det. Og det havde jeg så dér. Så vi endte til en afterparty i et eller andet luksushus med pool i baghaven og sådan noget der. Der var bunker af mennesker der lå og snavede på de der bademøbler, det var helt crazy. Der fik jeg godt nok snavet rundt og var forelsket i alt og alle. Der var ikke nogen, der ville i poolen, men det der vand kaldte bare på mig. Så jeg hoppede bare i vandet med tøj på, der var ingen grænser. Det var måske det største, jeg har prøvet i en brandert. Lige pludselig var det som om, at alle vandmolekylerne elskede mig, og jeg elskede dem.”

“Senere finder vi så ud af, at vi ikke har flere smøger, og jeg ender med at hitchhike en mexicaner i en pickup for at komme ned til en tobakshandler. Jeg kan ikke engang huske, hvordan han så ud – jeg har været helt blæst, og han var så bange for mig og på mine vegne, at han kørte mig tilbage til festen igen. Og da jeg så kommer tilbage til selskabet med to pakker smøger efter at have kravlet over et hegn og fortæller, hvad jeg havde gjort, stadig høj på MDMA, sagde de, jeg var fuldstændig vanvittig, fordi der er så mange, der bliver kidnappet på den måde. Men jeg har bare haft tillid, og der skete jo heldigvis ingenting.”

“Dagen efter skulle jeg så til bryllup, og jeg kan huske, at jeg går rundt og hører ‘You are the sunshine of my life’ på min iPod, mens jeg går rundt i Wallmart og handler og lige får noget juice og lidt mad og sådan noget der, og så kommer de tre mest triste dage i mit liv bare. Jeg sad der til et helt vildt fantastisk og fint bryllup ved siden af en af Bob Marleys brødre, en gammel mand, og det syntes jeg bare ikke var fedt. Det var det mest nedern bryllup, jeg nogensinde har været til. Det var helt tosset, det der. Aldrig har jeg været til sådan en fin fest og bare været trist. Så det har jeg aldrig gjort siden, det med MDMA.”


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics