ENGAGE Festival
Foto: Militærfoto

Græd ikke længere: Denne festival vil ‘skabe magi’ i København til sommer

Midt i alle festival-aflysningerne tager ENGAGE kampen op mod coronarestriktionerne og afholdes til sommer.

Har du også grædt salte tårer over udsigten til at få aflyst alle dine festivalplaner denne sommer, så fat mod og læs videre her. Der findes nemlig en festival, som IKKE bliver aflyst – og den bliver både afholdt i København og i Skive.

Tidligere har ENGAGE Festival haft op mod 20.000 festhungrende gæster på Refshaleøen i København. Det bliver ikke muligt med de nye coronarestriktioner, hvor udendørsfestivaler kun må afvikles med en tiendedel af gæsterne. Men festivalen fortsætter i et nyt format med små intimkoncerter.

Det oplyser ENGAGE Festival til Heartbeats.

En lang ørkenvandring

ENGAGE Festival arrangeres af Veteranfonden og har tidligere været besøgt af kunstnere som Magtens Korridorer, Pernille Rosendahl, Søren Huss, Alex Vargas og Kwamie Liv. Sommerens line-up er endnu ikke helt på plads, men holdet bag arbejder på højtryk for at lægge sidste hånd på programmet.

Festivalen bliver afholdt 24. juli 2021 på Kastellet i København og 14. august på Skive Kaserne.

“Efter en meget lang ørkenvandring for både publikum, musikere og frivillige handler det om at vise vejen frem. Vi har behov for at samles. Vi har behov for at holde liv i humøret og i den ånd, som de frivillige hvert år puster ind i vores festival. Vi skylder dem alle at vise, at vi ikke giver op, og at det kan lade sig gøre at holde en god fest i helt trygge rammer”, siger Jeppe Michael Jensen, initiativtager til ENGAGE og stifter af Veteranfonden.

af_LYST
Foto: Militærfoto

En festivalbillet koster 495 kroner. Dem vil der blive sat få tusinde til salg af.

“Det er klart, at vi havde håbet at kunne samle flere mennesker, men under de givne omstændigheder er det bedre at skabe magi for nogle end at aflyse for alle. Der sidder også en del musikere, der længes efter et publikum, så jeg er sikker på, at vi får nogle fantastiske oplevelser til sommer”, siger Jeppe Michael Jensen.


Du har netop læst en artikel fra Heartbeats.dk ❤️

Find mere om
Footer graphics