”Biograffilmen er SÅ meget tilbage”- nu med et morderisk dovendyr 

I øjeblikket eksploderer amerikanske twitterbrugere over den netop udkomne trailer til filmen ’Slotherhouse’. Måske man ud fra titlens ordspil kan gætte hvad den handler om, måske man er lige så forvirret som resten af Twitter.

Vi har fået ’Cocaine bear’, ’Sharknado’ og nu ’Slotherhouse’ som i tråd med nævnte film er en gyser/komedie, nu med morderisk dovendyr. Filmen følger collegestuderende Emily Young, som adopterer et ellers nuttet dovendyr. Men, som ligene hober sig op i hendes sorority hus, begynder Emily og resten af husets beboere at mistænke deres nye lodne ven. Og ganske rigtig. I traileren ser man blandet andet dovendyret, som gemmer sig i brusebadet på helt gammeldags gyserfilmsmaner, klar til at slå til. 

Det lyder ikke umiddelbart som plottet på en film, der kommer til at gå over i historien, men måske en film, der er så tilpas fjollet, at den er værd at se. Det er der i hvert fald flere amerikanske gyser fans, på twitter (X), der mener. Selvom traileren deler vandene i lige dele begejstring og foragt. 

”Glem Barbie og Oppenheimer, SLOTHERHOUSE er årets film” er der en, der kommenterer, ”Biograffilmene er SÅ meget tilbage” er der en anden, der kommenterer, hvor en tredje skriver: ”Hvorfor er jeg for første gang så investeret i en filmtrailer, og så er det om et dræberdovendyr” 

På trods af de ellers positive kommentarer, er der også kommentarer der kritiserer den stigende mængde af dårlige filmplots som Hollywood spytter ud. Her er der blandt andet en, der kommenterer: ”Kommer der en film om et dræberdovendyr? Er alle løbet tør for ideer? Jeg troede det var en joke” og en anden kommenterer: ”Vær sød at stoppe strejken. Vi har brug for bedre film end det her” med henvisning til Hollywoods igangværende skuespiller- og manuskriptforfatter-strejke. 

Filmen har endnu ikke fået dansk biografpremiere. 

Find mere om
Footer graphics