Sine Kræftens Bekæmpelse - Cancer

Knæk Cancer: Fordi kræft desværre ikke holder pause under Corona

Afspil (03:45)

Heartbeats har lavet disse to film for Kræftens Bekæmpelse og opfordrer til at støtte kampen mod sygdommen, der rammer hver 3. dansker.

I dag ringer det måske på din dør, når tusindvis er på gaden for at samle ind til kræftsagen. Men grundet Corona vil meget af indsamlingen foregå digitalt, og i høj-smitteområder som Aarhus vil der ikke blive sendt indsamlere ud.

Landsindsamlingen blev udskudt i marts, og Kræftens Bekæmpelse har måttet udtænke nye løsninger og indrette alt på en coronasikker måde i en tid, hvor forholdsreglerne hele tiden ændrer sig. Alle indsamlere får udleveret mundbind og håndsprit og bliver instrueret i at holde afstand og overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Heartbeats har produceret to små film med kræftpatienter for at sætte fokus på den vigtige sag.

“Vi glæder os til en stor dag for kræftsagen og alle foreningens mange frivillige, som gør en kæmpe indsats i forbindelse med landsindsamlingen. Vi er glade for, at det lykkedes at flytte indsamlingen, for kræft holder ikke pause under corona. Kræft er den sygdom, som flest danskere dør af, så der er hårdt brug for de indsamlede midler. Jeg håber derfor, at rigtigt mange vil bidrage til sagen”, siger Jesper Fisker, administrerede direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelse bruger de indsamlede midler til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Kun 3 procent af Kræftens Bekæmpelses midler kommer fra det offentlige, så danskernes støtte er vital for kræftsagen.

Sådan støtter du:

  • MobilePay: 15 10 65
  • Du kan give et bidrag via sms på 50 kr. send sms KB50, 150 kr. send sms KB150 eller 300 kr. send sms KB300 til 1422
  • Du kan lave en bankoverførsel på kontonr. 3001 12090188
  • Du kan lave din egen indsamling på Facebook HER
Footer graphics