Le Gammeltoft

Le Gammeltoft: Velkommen til det nye Heartbeats

Heartbeats’ CEO, Le Gammeltoft, byder gamle og nye læsere velkommen til et nyt, bedre og redesignet Heartbeats.dk.

Kære lytter, læser, seer og følger. Du sidder med det nye Heartbeats mellem hænderne.

Jeg skabte Heartbeats tilbage i 2014 med fokus på live radio og musikformidling, og siden har vi haft fuld fart på og vokseværk. I dag er Heartbeats et digitalt medie med en fast redaktion, der laver podcast, journalistiske artikler og video. Vi bor på Amager i København, og vi vil gerne være med i din daglige strøm af historier, videoer, debatklummer og ærlige samtaler. Dit daglige beat.

Ambitionen med Heartbeats er stadig at tale til det moderne, nysgerrige, ambitiøse menneske om den verden, vi indgår i og er omgivet af. Vi vil gerne lære noget, undre os, undersøge ting.

Hvor skal fremtidens bæredygtige løsninger komme fra? Hvem er morgendagens forbilleder? Hvordan skal vi leve som familier? Hvad lytter vi til på festivalerne næste sommer?

Heartbeats er et medie til mennesker, der vil inspireres, underholdes på en begavet måde og informeres om de nye tendenser. Mennesker i bevægelse.

Jeg håber, at det nye Heartbeats.dk falder i din smag og vil blive en del af din daglige online-rutine. Du kan jo starte med at tilmelde dig vores nyhedsbrev HER.

Kærlig hilsen
Le Gammeltoft, CEO

Footer graphics