Top 10

Top 10: De mest lyttede podcast på Heartbeats

Her kommer listen over de mest lyttede podcasts i februar og til slut en anbefaling til tre mere oversete podcasts, som du kan give et lyt.

1. Helt ærligt, mor

Fra ’HJÆLP, JEG ER GRAVID’ til madpakker, skærmtid og langtrukne forældremøder.

Emnerne spænder bredt i podcastserien ’Helt ærligt, mor’ med vært, Sisse Sejr. Her bliver alle bekymringer sagt højt, og erfaringer delt, når Sisse Sejr sammen med markante mor-gæster tager dig med i de ærlige og åbne samtaler om livet som nogens mor.

Podcasten er sponsoreret af Änglamark.
Lyt til podcasten på Spotify og iTunes 


2. Radio Godefroot

’Radio Godefroot’ er podcasten designet til cykelentusiaster, der både vil høre de gamle røverhistorier og have tips fra cykelmekanikeren. Sportschef og tidligere cykelrytter, Brian Holm, er vært og tager dig igennem cykelsportens vilde univers. Sammen med gæster som Bjarne Riis, Jesper Skibby og mange flere bliver der delt sjove anekdoter, skæbnesvangre øjeblikke og sportens største udfordringer.

Podcasten er sponsoreret af Mercedes-Benz Danmark A/S.
Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


3. PodPassion

Stylist Mads Emil Grove Møller har fingeren på pulsen. I podcasten ’PodPassion’ inviterer han store personligheder i dansk musik og mode ind til en samtale om, hvad der rører sig i deres liv netop nu, samtidig med at de spiller deres yndlingsnumre.Gæsterne tæller folk som Kesi, The Minds of 99, Karl William og Mathias Zanka Jørgensen

Podcasten er sponsoreret af Tommy Hilfiger
Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


4. Bucket List

Hvad betyder noget for os, når alt kommer til alt?

Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen, når hun får sine gæster til at skrive en såkaldt bucket list, en liste over hvad de gerne vil nå, før de dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet. Le Gammeltoft har blandt andet haft besøg af Pilou Asbæk, Knud Romer og Cecilie Lassen.

Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


5. 30-årskrisen

Er det angstprovokerende at fylde 30 år eller bare endnu en fødselsdag?

De altid muntre værter Lars Plenge Høier og William Abrahamsen dykker ned i den proces, som det er at blive voksen. De inviterer personligheder omkring de 30 til en snak om at runde det skarpe hjørne. Der bliver grinet, reflekteret og delt gode anekdoter fra gæsternes liv.

På gæstelisten kan de blandt andet skrive Sus Wilkins, Petra Nagel og Pelle Peter Jensen.

Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


6. Diagnosen

Behøves diagnoser altid at være en hæmsko? Niks.

Værterne Morten Pedersen og Jaspar Ritz ser begge deres diagnoser som en god ting. Selvom diagnoser kommer med udfordringer, så har det givet dem en masse ekstra ting i livet. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jaspar og Morten snakke med en række gæster, som også har lært at få det bedste ud af deres diagnoser.

Podcasten er sponsoreret af Zibo Athene
Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


7. Uafbrudt Samleje

Hvad er den perfekte alkoholpromille til sex? Må man fake en orgasme? Har du fortrudt et knald?

Det er nogle af de spørgsmål, som vores værter, sexolog Sara Skaarup og journalist Mathias Bundgaard, diskuterer over en flaske rødvin. ’Uafbrudt samleje’ er en ufiltreret og personlig podcast om sex. Der bliver rødmet, sparret og fniset hos det umage par, når de modigt blotter deres ærlighed overfor hinanden.

Lyt til podcasten på Spotify og iTunes 


8. Forbrydelse & Straf

Seriemordere, farlige fællesskaber og ondskab.

I podcasten ’Forbrydelse & Straf’ kommer vi helt tæt på nogle af tidens største forbrydelser og deres tilhørende straffe. Janne Aagaard har beskæftiget sig med kriminologi i mange år. Sammen med hendes gæster dykker hun ned i forbrydelsernes mørke sind og klarlægger detaljerne i sagerne.

Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


9. Mig og min have

Har du grønne fingre? Eller prøver du at få det?

I den unikke havepodcast ’Mig og min have’ tager Jesper Carl Corfitzen og Andreas Saxild dig med ind i haveriget og giver dig inspiration og tips til selv at gå i gang med havearbejdet.
Her er der ingen have for lille – du kan både hente idéer til både have, altan og vindueskarm.

Podcasten er sponsoreret af Bolius – Boligejernes Videncenter
Lyt til podcasten i iTunes


10. Future Soul

Og lige en til musikelskeren.

’Future soul’ er en podcast præsenteret af dj og musikjournalist Fabian Hansen. Fokus er på soulfuld musik – fra klassisk soul til elektronisk, r’n’b og funk.

Hovedvægten er primært på nyere udgivelser, men med lejlighedsvise afstikkere til diverse hjørner af musikhistorien.

Lyt til podcasten i iTunes


Og så 3 (oversete) podcasts du bør tjekke ud:

1. Sundhedsjunglen

Er mælk usundt? Kan MFR-vaccinen medføre autisme? Kan solcreme give kræft?

De senere år er misinformationen og mistilliden til sundhedsvæsenet steget.
Med hjælp fra fageksperter undersøger vært Ida Donkin de forskellige myter og trends indenfor sundhed. Podcastserien sætter fakta først og forsøger at guide dig ud af ’Sundhedsjunglen’.

Podcasten er produceret i samarbejde med Læger Formidler.
Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


 2. Magasin – We Love

I Danmark er vi kendt for vores sans for ’wearable’ mode. I podcasten ’Magasin – We Love’ møder vært Moussa Mchangama stifterne bag nogle af de mest anerkendte brands i dansk mode. Podcasten giver dig et unikt indblik i, hvordan et brand bliver til, og hvad det kræver at forfølge sin drøm.

Podcasten er sponsoreret af Magasin
Lyt til podcasten på Spotify og iTunes


3. Et livs soundtrack

Podcasten, der giver dig et enestående indblik i nogle af Danmarks dygtigste kunstneres liv. Konceptet er, at gæsten sammensætter en liste over de tracks, der har inspireret dem som musikere og formet dem som mennesker.
Jacob Bogh er kreativ konceptudvikler, elektronisk musiker og vært på ’Et livs soundtrack’.

Lyt til podcasten i iTunes

Find mere om
Footer graphics