Caitlin Ochs/Reuters/Ritzau Scanpix

To generationer ‘Mean Girls’ forenes i Saturday Night Live

Publikum fik sig en overraskelse. To Regina’er regerede pludselig amerikansk live-tv i lørdags.

Der er ingen grænser for, hvor fedt det er at være ‘Mean Girls’-fan i øjeblikket. Den amerikanske komedie fra 2004 tog teenagere verden over med storm. Nu genopstår Cady og alle de andre fra filmarkiverne i en genindspilning. Og i lørdags overraskede det populære amerikanske live-sketchshow ‘Saturday Night Live’ med endnu et stykke fanservice til alle os små plastic-piger: en vaskeægte Regina-reunion. 

I lørdags trådte musikeren Renée Rapp, der spiller Regina George, den ondeste mean girl i genindspilningen, på scenen i det ikoniske amerikanske tv-program ‘Saturday Night Live’. Rapp var musikalsk gæst, og bedst som hun sammen med Megan Thee Stallion skulle til at spille sin sang ‘Not My Fault’, der er skrevet til filmen, dukkede endnu en Regina op. Ja, I læste rigtigt, Rachel McAdams, den oprindelige, ikoniske Regina George stod pludselig i studiet, klar til at præsentere sin arvtagers musik. 

Der udbrød så stor jubel i salen, da McAdams trådte ind, at hun knap kunne få ørenlyd til at præsentere musiknummeret, så glade var folk for at se de to generationer af Regina i samme rum. McAdams blev i programmet efter musiknummeret og deltog i den næste sketch, hvor hun spillede en upcoming skuespiller, der har svært ved at finde arbejde, fordi hun ligner Rachel McAdams for meget.

https://www.youtube.com/watch?v=vSEuUelaaks&t=5s
Renée Rapp og Rachel McAdams i SNL

Den nye ‘Mean Girls’-film er en genindspilning af originalen som en musical. Den indeholder en masse referencer til især de hyppigt citerede replikker fra sin forgænger og også en ret vild cameo. Og filmen er ikke den eneste fejring af den oprindelige film, der er dukket op inden for det seneste halve år. I november 2023, længe inden den nye films premiere lavede amerikanske Walmart nemlig en black friday-reklame, hvor Lindsay Lohan, Amanda Seyfried og mange flere ‘Mean Girls’-stjerner gentog deres roller fra den populære film.

McAdams var dog ikke til at finde i reklamen, der ellers havde alle de andre plastics med. “Jeg har aldrig lavet reklamer, og det føltes ikke rigtigt som mit bord,” siger hun selv. “Og jeg vidste ikke, at alle de andre skulle være med. Jeg ville selvfølgelig have elsket at være en del af en ‘Mean Girls’-reunion og hænge ud med mine plastics, men ja, jeg fandt først ud af det bagefter.”

Genindspilningen af ‘Mean Girls’ med Renée Rapp i rollen som Regina George havde dansk premiere den 11. januar og kan ses i biografer landet over.

Find mere om
Footer graphics