top-10-marts.001

Top 10: De mest lyttede podcast i marts (og 3 oversete)

Her kommer listen over de mest lyttede podcasts i marts og til slut en anbefaling til tre mere oversete podcasts, som du kan give et lyt.

1. Radio Godefroot

’Radio Godefroot’ er podcasten designet til cykelentusiaster, der både vil høre de gamle røverhistorier og have tips fra cykelmekanikeren. Sportschef og tidligere cykelrytter, Brian Holm, er vært og tager dig igennem cykelsportens vilde univers. Sammen med gæster som Bjarne Riis, Jesper Skibby og mange flere bliver der delt sjove anekdoter, skæbnesvangre øjeblikke og sludret om sportens største udfordringer.

Hørte du, da Brian Holm sendte ‘Godefroot og Cykelmonopolet’ live fra Copenhagen Bike Show 17. marts? Ellers kan du lytte med lige her.

Podcasten er sponsoreret af Mercedes-Benz Danmark A/S.

Selve Radio Godefroot-podcasten finder du her.

2. Helt ærligt, mor

Fra ’HJÆLP, JEG ER GRAVID’ til madpakker, skærmtid og langtrukne forældremøder.

Emnerne spænder bredt i podcastserien ’Helt ærligt, mor’. Her bliver alle bekymringer sagt højt, og erfaringer delt, når vært Sisse Sejr sammen med markante mor-gæster tager dig med til de ærlige og åbne samtaler om livet som nogens mor.

Podcasten er sponsoreret af Änglamark.

Lyt til podcasten her. 

3. PodPassion

Stylist Mads Emil Grove Møller er en mand med fingeren på pulsen. I podcasten ’PodPassion’ inviterer han personligheder i dansk musik og mode ind til en samtale om, hvad der rører sig i deres liv netop nu, samtidig med at de spiller deres yndlingsnumre. Gæsterne tæller folk som Kesi, The Minds of 99, Karl William og Mathias ‘Zanka’ Jørgensen.

Podcasten er sponsoreret af Tommy Hilfiger

Lyt til podcasten her. 

4. Bucket List

Hvad betyder noget for os, når alt kommer til alt?

Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen, når hun får sine gæster til at skrive en såkaldt bucket list, en liste over hvad de gerne vil nå, før de dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet. Le Gammeltoft har blandt andet haft besøg af Pilou Asbæk, Knud Romer og Cecilie Lassen.

Og så kan du godt glæde dig til 22. april, hvor 3. sæson af ’Bucket List’ begynder med udenrigsminister Anders Samuelsen som gæst.

Lyt til podcasten her. 

5. Magasin – We Love

I Danmark er vi kendt for vores sans for ’wearable’ mode. I podcasten ’Magasin – We Love’ møder vært Moussa Mchangama stifterne bag nogle af de mest anerkendte brands i dansk mode. Podcasten giver dig et unikt indblik i, hvordan et brand bliver til, og hvad det kræver at forfølge sin drøm.

Podcasten er sponsoreret af Magasin

Lyt til podcasten her.

6. Mig og Min Have

Foråret er her, og derfor er en ny sæson af ’Mig og Min Have’ i gang.
Her får du bla. tips til at skabe rum i haven, og til hvordan du bruger natursten bedst.

I den unikke havepodcast tager Jesper Carl Corfitzen og Andreas Saxild dig med ind i haveriget og giver dig inspiration og tips til selv at gå i gang med havearbejdet.
Her er ingen have for lille, og du kan hente idéer til både have, altan og vindueskarm.

Podcasten er sponsoreret af Bolius – Boligejernes Videncenter

Lyt til podcasten her. 

7. Emilie Lilja Takes New York

Emilie Lilja har været model i 10 år, bla. for Ford Models i New York, hvor hun også har tilbragt flere år. Gennem tre podcastafsnit guider hun dig til de bedste spisesteder, kvarterer, vintage-shoppesteder og tatovører.

Podcasten er sponsoreret af Norwegian.

Lyt til podcasten her. 

8. 30-årskrisen

Er det angstprovokerende at fylde 30 år, eller er det bare endnu en fødselsdag?

De altid muntre værter Lars Plenge Høier og William Abrahamsen dykker ned i den proces, det er at blive voksen. De inviterer personligheder omkring de 30 til en snak om at runde det skarpe hjørne. Der bliver grinet, reflekteret og delt gode anekdoter fra gæsternes liv.

På gæstelisten kan de bla. skrive Sus Wilkins, Petra Nagel og Pelle Peter Jensen.

Lyt til podcasten her.

9. Uafbrudt Samleje

Hvad er den perfekte alkoholpromille til sex? Må man fake en orgasme? Har du fortrudt et knald?

Det er nogle af de spørgsmål, som vores værter, sexolog Sara Skaarup og journalist Mathias Bundgaard, diskuterer over en flaske rødvin. ’Uafbrudt samleje’ er en ufiltreret og personlig podcast om sex. Der bliver rødmet, sparret og fniset hos det umage par, mens de modigt blotter deres ærlighed overfor hinanden.

Lyt til podcasten her. 

10. Diagnosen

Behøver diagnoser altid at være en hæmsko? Niks.

Værterne Morten Pedersen og Jaspar Ritz ser begge deres diagnoser som en god ting. Selvom diagnoser kommer med udfordringer, så har det givet dem en masse ekstra ting i livet. Med udgangspunkt i ADHD, som de begge har, vil Jaspar og Morten snakke med en række gæster, der også har lært at få det bedste ud af deres diagnoser.

Podcasten er sponsoreret af Zibo Athene

Lyt til podcasten her.


Og så 3 (oversete) podcasts du bør tjekke ud:

1. Strømninger

Podcastserien ’Strømninger’ tager lytteren med ud på landevejen og ind i mødet med mennesker, der aktivt forsøger at skabe forandring i vores samfund. Vært Thore Fogh tager bla. med på blaffertur, besøger en insektfarm og oplever på egen krop, hvordan man kan bruge en slåskamp positivt.

Lyt til podcasten her. 

2. Vild Historie

Kender du til branden i Stengade 20? Og vidste du, at den forandrede bybilledet i København fuldstændigt?

I den nye podcastserie ’Vild Historie’ folder de to værter, Simon Kratholm Ankjærgaard og Tommy Heiz, fortællingerne ud i selskab med skiftende gæster. I hvert program vil én vild historie være den røde tråd; dagens tema. Der er kun to krav til historierne: De skal have fundet sted i virkeligheden – og ja, så skal de altså være vilde.

Lyt til podcasten her. 

3. Sunday Service

Du kender ham måske fra ’Det Elektriske Barometer’ på P6. Men nu er Mads Axelsen vært hos Heartbeats, hvor han hver uge sætter lyd på den helt specielle, rolige og eftertænksomme søndagsstemning. Med i studiet har han ofte gæster – bla. har The Blaze, Barselona og Yangze lagt vejen forbi.

Du kan høre ‘Sunday Service’ live hver søndag på Heartbeats radio kl. 16-18 eller lytte til programmet som podcast her. 

Find mere om
Footer graphics