NOEL
Foto: PR

‘Sigurd’ vil være mere end en natklub på Nørrebro: Sætter fusionskøkkenet og naturvin i fokus

Familien bag lancerer nu Noels Restaurant & Vinbar, som skal dele adresse med den populære klub.

Sigurdsgade 39 (eller Gurden, som stedet vist også går under i folkemunde) fornyer sig igen. Og denne gang er det ikke aldersgrænsen på natklubben, som hæves.

Nu vil familien Koch-Søfeldt, der driver SIGURD, bringe den legesyge klubtilgang med ind i gastronomines verden. Det sker 1. november, når Noels Restaurant & Vinbar slår dørene op i samme bygning som natklubben.

Noels skal dog være sit eget sted, hvor nattelivet og dansegulvet erstattes af en skiftende menu bestående bygget på sæsonens bedste råvarer.

“Vi har længe haft en drøm om at skabe et sted, der er mere end bare en natklub. Et sted i konstant bevægelse, der fusionerer kunst, kultur og kreativitet med mad, musik og mangfoldighed,” udtaler direktør Villads Koch-Søfeldt i en pressemeddelse.

Og visionen er at tage noget af den kreativitet og spontanitet, som allerede findes i klubben med ind i køkkenet. Men også med ind i vinkortet, som skal være en hyldest til små uafhængige naturvinsproducenter og være lige så dynamisk som resten menuen.

“Vi vil gerne tage vinoplevelsen til et ny niveau. Gæsterne skal føle, at de er med på en opdagelsesrejse – fra maden på tallerkenen til vinen i glasset,” skriver restaurantchef Noels Koch-Søfeldt.

Foto: PR

Hos Noels er de inspireret af fænomenet ‘decision fatique’ og har derfor skabt et simpelt koncept af høj kvalitet.

“I en verden spækket med valgmuligheder fjerner vi presset fra gæsterne og skaber i stedet en kurateret sanseoplevelse, der altid er i bevægelse,” udtaler Noels Koch-Søfeldt ligeledes.”Man ved aldrig præcis, hvad der venter – men vi garanterer altid høj kvalitet og nyskabelse.”

Og hvem ved? Måske bliver Sigurdsgade nu endnu mere voksen. Familen Koch-Søfeldt tilføjer i hvert fald en ny kulinarisk dimension til Nørrebroadressen.

LÆS OGSÅ:

Footer graphics