Reveal Party Emily Holm Nyhuus musik
Foto: Rita Kuhlmann

RUST laver koncertprogram udelukkende med queer-artister under Priden

I samarbejde med Queer Music Agency markerer det københavnske spillested Priden med et særligt LGBTQ+-program til august.

Når Copenhagen Pride løber af stablen til august, vil alle koncertaftener på spillestedet RUST fra onsdag til og med lørdag stå i queer-artisternes tegn.

Sammen med det danske pladeselskab, booking- og management-bureau Queer Music Agency, der arbejder for at skabe mere diversitet i musikbranchen og derfor kun repræsenterer queer-artister, har RUST netop præsenteret et særprogram med i alt 12 queer-artister fra vækstlaget.

Der er blandt andre tale om Reveal Party, der med sine to udgivne ep’er har markeret sig indenfor emopop-genren med sange om eksistentielt kaos og hormonbehandlinger.

Onsdag indtages scenen af O/RIOH, der er en musikalsk blanding af Justin Bieber og den feministiske punk-rapper Peaches. Fredag er der dugfrisk hyperpop på programmet fra albumaktuelle Taralillah, der trækker tråde til navne som FKA Twigs, Charli XCX, Lady Gaga og Grimes.

Sidste år udkom en rapport, der havde undersøgt forskelsbehandling i den danske musikbranche. Heraf fremgik det blandt andet, at seksuelle minoriteter i høj grad oplever diskrimination på flere områder – og navnlig med hensyn til repræsentation.

Det bliver der nu – for en stund – rettet op på.

Program

ONSDAG DEN 17. AUGUST

O/RIOH 
Elijah
FreddyQ 


TORSDAG DEN 18. AUGUST

Ella Costello
Claude
Sander Sanchez

FREDAG DEN 19. AUGUST

Kylian
maththegamergirl
Taralillah

LØRDAG DEN 20. AUGUST

Mylder
Reveal Party
UBLU


Find mere om
Footer graphics