Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Podimo lancerer podcastens svar på Wrapped

For første gang lancerer podcastappen Podimo et året der gik tilbageblik med ’Reflect’. Her kan man se sine mest lyttede podcasts og lydbøger i løbet af året. I år er ’Mads og Monopolet’ den store podcastvinder, hvor ’Personlige fortællinger og samtaler’ er den genre, der lyttet mest til.

Hvert år, siden 2016, har Spotify udgivet en Wrapped. Brugerne kan her se de kunstnere, sange og podcast, de har lyttet mest til i løbet af året, og alle elsker det. Nu har podcastappen Podimo lavet en tilsvarende funktion. Fra i dag og frem til slutjanuar kan brugerne nemlig se deres mest lyttede podcast og lydbøger i 2023 med ’Podimo Reflect’. 

Udover lister over lytternes mest lyttede podcast og lydbøger kan man også se podcast-skabernes mest loyale lyttere i løbet af året. Her kan brugerne se, hvor de er placeret på listen og er man en de mest trofaste lyttere, får man en personlig videohilsen fra sine yndlingspodcast værter. 

Podimo Reflect fungerer meget lig Spotify Wrapped. I hjem-fanen i Podimo-appen kan man se sine samlede lytteminutter, yndlingspodcast- og lydbøger og dele det på sociale medier, hvis man har lyst. Man skal dog have lyttet mindst 15 timer for at få adgang. 

I 2023 har Podimos brugere lyttet til 38.862.113 timers podcast og lydbøger. Det svarer til at brugerne sammenlagt har lyttet med i 4.436 år. Derudover er der blevet lyttet til 535.224 lydbøger. 

’Mads og A-holdet’ vinder prisen for Podimos yndlingspodcasts i år, stærkt efterfulgt af ’Geggo og Cengiz – Helt ærligt’ og ’Her Går Det Godt’ med Esben Bjerre og Peter Falktoft. Den mest lyttede genre hos brugerne er ’Personlige fortællinger og samtaler’, efterfulgt af ’True Crime og mysterier’ og ’Nyheder og politik’, men også sex-relaterede podcast ligger højt på listen. De mest populære lydbøger har i år været ’Helhjertet’ af René Dahl Andersen, ’Hærdet’ af Casper Fauerholdt og ’Brødre’ af Peter Graae. 

Find mere om
Footer graphics